"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| alpi | Re: Golf gti & 106 gti Sizce ??? bende anlatamiyorum derdimi.yukardada yazdigim youtube daki karsilastirma ilk gti ilk versiyon 1,8 t lerden karsilastirmada baz alinmasi cok sacma.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #52 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Re: Golf gti & 106 gti Sizce ??? Alıntı:
fakat ben 106GTI' a binip kullandım. üstelik de egzost'luydu kullandığım. açık konuşayım öyle 8 saniyenin altında 0-100 yapacak bir güç veya tork falan yok bu araçta. Bende Fiat Bravo HGT varken kalkış da yapıyorduk hep arkadaşlarla. 0-100 haricinde hiç bir iddiası olmayan bir araba bana göre. Zaten küçük GTI sınıfı. Yani olayı bu... Hafif ve kolay fırlıyor yerinden o kadar. Yani benim hissettiğim bu kadar. Kendi zamanındaki her hangi bir 2.0 litre 150 hp civarı GTI sınıfı araç (standart versus standart) bu arabayı rahatlıkla alır rolling start'larda bana göre. Kalkışta da 100'den itibaren alır. Bilemedin 120-130'dan itibaren. Ben HGT gibi esneklik değerleri çok başarılı olmayan bir arabayla bile rahatlıkla geçiyordum rolling start'larda 106'ları. Hele ki Golf GTI turbo beslemeli bir araba. yürümüyor demek pek doğru değil. Sen yolda denk gelmişsin ama kimbilir ne sebepten yürümedi senin denk geldiğin araba. Şoför faktörüdür, araçta belirli bir sebepten performans düşüklüğü vardır vs vs... Yani denk geldiğin tek bir arabaya bakarak 1.8T yürümüyor demek yanlış olur. Ben Passat 1.8T kullandığım dönemde o araba bile o cüssesine göre baya başarılı yürüyen bir arabaydı.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #53 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Re: Golf gti & 106 gti Sizce ??? Alıntı:
bende önceden sırf kalkış sanırdım ama öle deıl... ben 1.8 t hakkındakı yorumu genel testlere ve passatın yuruyusune göre yaptım.. bravoyla çok deneme yaptı arkadaşlar 106 ıle genelde hep fark oldu iki arac arasında rollerde..
__________________ | |
| | |
| | #54 |
| alpi | Re: Golf gti & 106 gti Sizce ???
oynanmis 106 yla sonuclar ve degerler farkli cikabilir,ama oynanmis 400 hp lik bi golf 4 lede sonuclar ve degerler eminimki farkli cikicaktir, abt chip tuning sonuclarina gore:stage 1 net 195 hp ikinci stage net 215 hp sadece chip ile,diger yandan farkli oynamalarla 400 hp ye kadar rahat ve saglam bir motora sahip olabilir bi golf gti. yuklu bir 106 yla standart golfu karsilastirirsak haksizlik olur, ayrica golf ve passat farkli arabalar.tamam motor ayni olabilir ama cekis degerleri farkli,agirlik farkli vs.
__________________ golf GTI |
| | |
| Reklam |
| | #55 | |
| SARMAN | Re: Golf gti & 106 gti Sizce ??? Alıntı:
| |
| | |
| | #56 |
| SARMAN | Re: Golf gti & 106 gti Sizce ???
iki standart araç arasında 2. viteslerin sonlarına dogru golf kesinlikle one çıkıp arayı açmaya başlayacaktır 99 model passat 1.8t 106 ışıklardan ana yola çıktı 2. viteslerde bastılar ben pejodaydım iki araç standarttı yanlız 106 da son susturucu vardı ve 30-40 ile 2. viteste baslayan roll de passat hep arayı acan taraf olmustu golfun birtek kalkışta arkada olacagını ama bu arkada durusunun kalkısla sınırlı olacagını düşünüyorum |
| | |
| | #57 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007
| Re: Golf gti & 106 gti Sizce ???
kasmaya gerek....VW GOLF!!
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|