"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| samet Kayıt Tarihi: 25-03-2007 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: golfV 1.6
|
dsg tript. benim aracım çok memnunum evet vites küçültürken sarsıntı yapıyor ama bu rahatsızlık verici boyutta değil.yokuşlarda el freniyle kalkmam gerekiyor bazı durumlarda araba kayma yapabiliyor ama bu tript. oluşundan kaynaklanıyor sanırım.bende bütün arkadaşlara katılıyorum golfVI çıkıcak bekle çok büyük zarara girersin parana yazık
|
| | |
| | #22 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnce o parayla hazine bonosu al seneye en kral hot hatch alırsın... ![]() bnce siroccoyu düşün gti çok güzel hoş ancak yeni kasa olayında haklı herkes ve yeni gti da hemen gelmez normal golflerden sonra gelir s3 nekadarki 55 bin miydi neydi oda feci bir araba leon cuprada alabilirsin hızlı bir makina ama onda dsg varmı bilmiyorum fr da var ama cuprada yoktu galiba bakmak lazım onada...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #23 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Beyaz bir leon cupra da süper olur hani |
| | |
| | #24 |
| splendor |
Bence Scirocco'yu beklemelisin.Bekleyemem dersen Leon Cupra'da güzel olur |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| bıtmek bılmeyen bı yapıstırma pıyasadakı coğu aracı sahadan silme ılk 2 vıtes bazen3. gaza basamama gıbı ozellıklerıde var tabı![]()
__________________ |
| | |
| | #26 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
Golf GTI al derim. Cok zevkli bir arabadir. DSG olursa cok daha zevkli olur. Motora bi chip yaptirirsan kimse tutamaz zaten. GTI i Seat la karsilastirma olayina hic girmiyorum bile ![]() Zaten gti a bin bide seata bin farki ilk 10 dk icinde goruceksin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|