"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
o kadar para vermişken biraz göze de hitap etmeli değil mi? bence de scirocco'yu bekle yapılan testlerde araç sürüş dinamikleri açısından oldukça iyi deniliyor, fiyat olarakta aynı aynı motorda golf gti ile yaklaşık olarak aynılar, yani gayet uygun... |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2007
|
sciroccoyu beklemelisin bence,olmadı ikinci el 255 hplik s3 e bakardım Golf kasada değiştirdi |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| ben 4 te 210 yaptım daha +2 vardı ama karadeniz sahil yolunda yaptım araç arkadaşımın olduğu için pek zorlamadım yolda biraz tehlikeliydi .
__________________ |
| | |
| | #14 |
|
dsg büyütürken sorun yokta vites küçültmeye kalktınmı biraz düşünüyormuş. ben hiç dsg kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım abilerim hep bu sorunda şikayetçi.
__________________ |
| | |
| | #15 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
performans on plandaysa leon cupra bakabılrısın hem fıyatı daha ucuz.. kasasıda daha goturur
__________________ |
| | |
| | #16 | |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
| Alıntı:
birde bizim DSG li jetta kendini mercedes sanıyor 2 de kalkmaya calısıyor olmayınca 1 e atıyor sertce silkeliyor kalkarken bazen | |
| | |
| | #17 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
Leon cupra düşünebilirsin bence de, ama GTI'ın havası kesinlikle yok onda. biraz direksiyon-şasi uyumu daha dengeli bir sürüş de arıyorsan GTI en iyi seçim, EDL'de mevcut GTI'da, Cupra da olmayan. biraz güç istiyorsan çiplersin. fakat amacın tamamen veya çok ağırlıklı olarak düz yol performansı ise, aracın kalan özellikleri çok sorun değil ise Cupra daha iyi amacına hizmet eder. gerçi Cupranın kalan özellikleri de hiç fena değil. bir de sürekli GTI çok sert deyip duruyorlar. Golf tam GTI hakikatten, ama öbürü de feci hızlı. ne bileyim yaw bende bilemedim şimdi ben kesin GTI alırdım da, tavsiyede bulunmak başka şey.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #18 |
|
manuel almanı önerecem ama malum istanbulda yaşıyorsun galiba trafik dert ama yorulmam ben haz almak istiyorum dersen kesınlıkle manuel al derim o vites geçişleri falan olağan üstü
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Per'4'mance | Alıntı:
![]() Cupra DSG + Chip şahane bir olay oluyor
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... | |
| | |
| | #20 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
dsg şanzımanı öneren çok ama herkes vites küçültmede sarsıntı yaptırdığını söylüyor denemediğim için bişey söyleyemeyeceğim. Otomobile bu kadar para harcamayı göze alsaydım bende senin gibi golf düşünürdüm ama tek başına değil yanına alternatif bişeyler daha koyardım aklımda
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|