"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-09-2008 Şehir: Konya Otomobil: Yok
| Golf 2.0 GTI 200 hp Tiptr. DSG yardım?
Öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum. siteye yeni üye oldum soyle bi dolandım bılgı ve paylasım acısından cok iyi bir site. Yeni bir araba almayı dusunuyorum ama hangısı olacagına karar veremedımdım 40bin Euro param var ve Golf GTİ hastalıgı mevcut ![]() Golf 2.0 GTI 200 hp Tiptr. DSG arastırdım ve bizim ülkedeki en iyi ve en saglam golfun bu oldugunu öğrendim sizce 70bin YTL bu arabaya değermi yada herhangi bir araba öneriniz varmı? |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ben manual modelını kullandım çok zevkli bir araba bence değer .
__________________ |
| | |
| | #3 |
| bu yorumla biraz daha baglandım golf e sanki peki hız konusunda nasıl ve ne kadar yapabılıyor ?
|
| | |
| | #4 |
| ZugoR |
Tabiki değer ama yeni kasa geleceğinden fiyatı sonradan düşer büyük ihtimal. Ben olsam 63,000 e LEON 2.0 lt TDI 170 hp alırım
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #6 |
| SARMAN |
the real GTI ![]() sınıfının en iyilerindendir motorununda bi chiplik işi var o sınıf bir araç düşünüyorsan gerçekten kesinlikle değer
__________________ |
| | |
| | #7 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
Golf ekimde tamamen yenileniyor, şu anda golf alma düşünceni bir kenera bırak derim, yeni gti alırsın |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
güzel araba güzel motor güzel şanzıman fakat dendiği gibi golf VI geldi gelecek scirocco veya golf VI arasından seçim yaparsın o vakit lakin golf VI nın GTI versiyonu bi kaç sene çıkmaz.. |
| | |
| | #9 |
|
aslında para olucak 650 alıcan ama tr de yok zaten yorumlar için tşkler arkadas sımdılık silverin dedıgı gıbı 2 3 ay bekleyek bakalım |
| | |
| | #10 |
|
scirocco da hosuma gidiyor aslında fiyat aralıgı nedir bi bilginiz varmı?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|