"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ... Kayıt Tarihi: 25-10-2005 Yaş: 24
| Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
performans derken civic 1.6 ies mi olucak..focusta hrlde eski kasa 1.6 olucak...civic cok oemli olmasada performansta onde ama bnce diger geri kalan konularda focus ustun...ama 2.0 sprt trendde dusunebilirsin o civicden iyi gider...bnce 1.6 da yeeterli olur...
|
| | |
| | #12 |
| YAMAHA DRUMS Kayıt Tarihi: 27-02-2007
ilk basta focus 2.0 sport trend dusundum sonra turkiyede benzin ucuk oldugu bide ben antalyadan ankaraya en assagi 2 haftada bir gidicegim icin 2.0 motordan vaz gectim benzin parasindan cok cebim yanar die. 18 yasindayim ama uzun suredir yasal olmasada araba kullaniyorum su anda elimde otomatik 98 model civic 1.6ies var,aslinda her konuda memnunuz o arabadan ama bana sanki honda civic biraz cok modifiye edildigi icin yani etrafta cok oldugu icin biraz beni soguttu,estetik acisindan iki arabada gayet guzel,focusu arastirmaya basladigimda karsima ilk cikan sey arabanin yol tutusu oldu,performanstada honda civic oldu.tam bi kararsizlik icine dustum,aslinda peder bey kabul ederse 2.0 motora razi olurum ben yada vtec civic olabilir gercekten cok kafam karisik.17'' jant takicam yol tutusu iyilesicek ama bu sefer performans ve benzin yakisi articak,bu tur arabalara ben 16'' yakisan jant genelde gormedim. fikirlerinizi onerilerinizi bekliyorum gene arkadaslar Mesajı son düzenleyen oktf : 02-03-2007 - 23:45 |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Pişman Değilim | Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
yol tutuş focus, performans honda, konfor yakın bence
__________________ |
| | |
| | #14 |
evet konfor bakiminda yakin ikiside diyor genelde kullananlar
|
| | |
| | #15 |
| ... Kayıt Tarihi: 25-10-2005 Yaş: 24
16" civici kurtarır aslında...orj vtec jantı 15 deilmi cogu o haliyle kullanmayı tercih edio bnce gayette iyi...
|
| | |
| | #16 |
| Per'4'mance | Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
bence biraz para ekleme şansın varsa vti almalısın... yok dersen bende 99 1.6 ies otomatik var kankama da focus sporttrend aldık, bence focus spottrend çok yaksa da kullanımı çok zevkli bir araç...
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #17 |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
Ağır bir jant alırsan hangi arabada olursa olsun,yakıt vve performans çok kötü etkilenir. Biraz daha piyasayı araştır ve hafif jantlardan birini seç. İki araç arasından civic diyorum olabiliyorsada vti.
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Benzin giderinden çekindiğini söylüyorsun fakat 2.0 sportun,üzerinde 17" jant ve en azından 215 lastik bulunan civic ten pekte fazla yakacağını düşünmüyorum ayrıca zavallı civicteki parça yorgunluğu ver her an ani ataklarda bir yeri kırmak,sıyırmak vs.gibi riskleri beraberinde taşıma olasılığıda cabası...bence focus 2.0 iyidir kardeşim..bide temiz beyazını denk getirisen ufak body kit çalışması cidden çok değişik duruyor... |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| bad driver | Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
Bencede Clasman Olarak Vtec Derİm Ama Audİ Rs4 'de Tek GeÇerİm
__________________ bad driver |
| | |
| | #20 |
kardes audi rs4 dedigin araba audi a6 3.2 quatro nun eline verio sen audi rs4u nerden soktun simdi isin icine ben suanda amerikadayim degisim ogrencisi olarak bi ailenin yaninda kaliom kaldigim ailenin babasinda audi a6 3.2 quatro war kardesindede rs4 war dio rs4 direk elime verio dio dedim vericek tabi silindir farki war o kadar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|