"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| YAMAHA DRUMS Kayıt Tarihi: 27-02-2007
| Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
arkadaslar otomatik 98 model hondam var,satip yerinde manuel araba almak istiyorum vede ustune cok sade bi modifiye yapmayi dusunuyorum cant stop angellar vs.. sorum su benim kafamdan civic veya focus geciyor 2. el,civic eski gorunuslu tercihimdir yani 98 2001 arasi olanlar. aradigim ozellik yol tutus performans ve konfor.. bu uc kategoriyi dusunerek hangisini secersiniz? cvp lar icin simdiden tesekkurler.. |
| | |
| | #2 |
| YAMAHA DRUMS Kayıt Tarihi: 27-02-2007
| Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
eklemeyi unutmusum bu araclar 17'' lik kaliteli marka jantlari kaldirirmi,performans ve yol tutusta ne gibi degisiklik olur?
|
| | |
| | #3 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
yol tutuş ve konfor diyorsan tabiki focus sınıfında lider biliyorsun
|
| | |
| | #5 |
| Doctor | Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
yoltutuş+konfor=focus performans+moda yatkınlık=civic
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #6 |
| King of the Music Kayıt Tarihi: 29-05-2005
civic
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
Kesinlikle istediğin şeyler Focus'ta. Focus diyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
İsteklerine göre focus daha mantıklı duruyor mod parçası civice göre az gibi görünmesine bakmayın en az onun kadar vardır civicin mod parçasının çok görünmesinin sebebi civici modifiye edenin çok olması
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
eski kasa honda civic ve eski kasa ford focus söz konusu ise, bence honda civic estetik olarak daha hoş bir araba. dizaynı daha atak, daha genç ve dinamik. tabi estetik zevk meselesidir ama bence imaj olarak da civic daha genç bir otomobil. görsel modifiye konusunda her iki araç da 17" jantı kaldırır dizayn olarak. güzel durur. fakat 17 jant ile yürümezler. yani bu motor gücünde araçlar için aslında büyük ve ağır kalıyor 17 jant büyüklüğü. görsellik adına buna katlanılabilir elbette, fakat düz yol hızlanma performansını olumsuz etkileyeceği yüzde yüz. kabin konforu ve yol tutuş açısından ford biraz daha iyi olsa da ben açıkçası overall'da civic ile daha mutlu olacağını düşünüyorum senin.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #10 |
| sitenin psychopat'ı | Re: Ford focus mu honda civic mi? yardim lutfen
yol tutus we konfor olarak focus olabılır ama bunlara performans ve moda yatkınlık eklenınce her turlu cıvıc hatta bunların dısında golf de olabılır
__________________ BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|