"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Focus ST & Golf GTI
Yol tutuş denge çok önemli bide bu araçlar performans araçları o nedenle içinden her şekilde ayaklarının üstünde çıkabilmek önemli die düşünüyorum güvenlikle ilgili karşılaştırmalar konusunda kesinliklebilgisi olan varmı ST tek geçerim |
| | |
| | #62 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Re: Focus ST & Golf GTI Alıntı:
Fakat kısa bir bilgi vereyim. 2521cc ve 5 silindirli olduğu için baz olarak S60R motoru ile aynı olduğunu zannetmemek gerekli. Zira bu motorun internal parçaları, hemen hemen tüm tesisatı ve de turbosu farklı. Bu motor karakter olarak daha ziyade S60 2.5T AWD (200 hp) düşük basınçlı turbo modelinde kullanılan motor ile bağdaşıyor. S60R modeline kıyasla daha kırılgan ve modifiyeye daha kapalı bir motor bu. Dolayısıyla birkaç ufak modifiye ve chiptuning ile S60R gibi 300 bhp civarında güçlere hemen yükselebileceğini düşünmek hata olabilir.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #63 |
| Per'4'mance | Re: Focus ST & Golf GTI
vay be focus st ye bak biz de bişiy sanmıştık ![]() bide ford.da çalışan müşteri temsilcisi övünmezmi ford bu arabayı istedigimizde yapabiliyoruz demek amacıyla geliştirdi öyle çok büyük rakamlarda satma derdinde değil
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #64 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Focus ST & Golf GTI
2500cc vergısı odenır mı ya focus ıcın.. golfun hatlarını sevmesemde burda kesınlıkle golf...
__________________ |
| | |
| | #65 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
| Re: Focus ST & Golf GTI
aslıda sevmem ama st ve turuncu olcak perfectto oluyo
|
| | |
| | #66 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-11-2005 Yaş: 30 Otomobil: A3 1.4TFSİ
bu arada 2.5 diil vergisi 2.5 3.0 arası (2521cc olayı) tahmin edemiyenler içi soliim ST tabiki...nedenmi? 1000 degisik VAG grubu araba kullandım, alayı cok kotu ile vasat arasındaydı zevk acısından. hadi GTI kendini kanıtladı, iyi ila cok iyi olsun... std. 1.6 focus ile gazladım...yol boyunca agzım kulaklarımdaydı...mukemmel direksyon, mukemmel denge...ST yi dusunemiyorum bile.
__________________ Yok ulen modifiye! Hasta etmetyin adamı... |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: Focus ST & Golf GTI İşte Focus'u bu yüzden seviyorum...
__________________ |
| | |
| | #68 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | Re: Focus ST & Golf GTI
focus st bide turuncu renk aldımı warya dadından yinmez |
| | |
| | #69 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Focus ST & Golf GTI
valla volvoda fordun 1,6 dizel ve benzinli motorlarını kullanıyo ve bildiğim kadarıyla volvoyu satın almış yanlışım varsa düzeltin ama Focus ST süper bi araç tek geçerim
|
| | |
| | #70 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
Pardon motorun model içeriğini çok iyi bilmiyordum...Benim sadece anlatmak istediğim marka olarak kendi bünyesinden bi ürün çıkarmasını beklerdim....Temel halk otomobillerinde markaların bir birleri ile dayanışması güzel ve mantıklı..Ama extreme araçlarda herkesin kendi bilgi ve birikimini yansıtması eğer uç noktalarda performans verileri çıkartacaklarsa bunu kendi mühendisliğinin sonucunda başarmasının daha takdire şayen olduğunu düşünüyorum..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|