"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Focus ST & Golf GTI
M'ler de de tamir kiti var ![]() Koltuk bana sorun değil zaten hiç bir koltuğa adam gibi sığmam ama verdiğin ölçülerin üzerinde bir insan çoğu spor koltuğa sığamaz diye tahmin ediyorum. Teşekkürler |
| | |
| | #52 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
Golf'ün koltuklarıda pek klasik sayılmaz ama eminim st'deki hissiyatı fazlasıyla yaşatıyordur....yani mutlaka bir alternatif olmalı veya limitler biraz halk kullanımına uygun şekilde genişletilebilir....Genede sonuçta tercih meselesi...Ama bence cazip değil... ..saygılarrr..
|
| | |
| | #53 |
| Audi AG Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 19
Gti...
|
| | |
| | #54 |
| nuriQocca | Re: Focus ST & Golf GTI
Es Tİİy..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #55 | |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
| Re: Focus ST & Golf GTI Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #56 |
| PabLo EscObaR | Re: Focus ST & Golf GTI
fordcular kusura bakmasın gti
|
| | |
| | #57 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Re: Focus ST & Golf GTI eee? atmosferik ayağına yeteri kadar puan topladı zaten, biraz da uyarlanabilmeden tutunda çalışma karakterine kadar her açıdan daha başarılı makinalara bırakıversin artık yerini.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #58 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Hehhe atmosferik olunca ne oluyor, daha üstün bir mühendisliğin ürünü mü oluyor...Aşırı beslemeli olanlar kaçak mühendis yani...İşin kolayına gidip yapmışlar dimi turboyu ![]() teknik veriler her ne kadar tersini söylese de sokakta denenen E46 M3 ve 335 denemelerinde 335 genelde geçiyor...Referans olabilecek bir örnek değil belki ama aralarında 40 beygir olan iki araç bunlar ve biri çift turbolu ve bütün torkunu ve gücünü çok düşük devirlerden itibaren sunabilirken diğeri yüksek devirlerde patlama yapıyor... Bunun ayrıca konusu vardı sanırım karıştırmayalım şimdi...
__________________ Team VW |
| | |
| | #59 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Focus ST & Golf GTI Alıntı:
| |
| | |
| | #60 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 03-06-2004 Yaş: 28
Daha yavaşta olsa, kötüde olsa tercihim gti olurdu sonuçta şirkete araba almıyoruz
__________________ !!!ALAYINA İSYAN!!! TEAM PAŞAOĞLU |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|