"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Focus ST & Golf GTI
Focus beni çok etkilemişti, ama yine de Golf tercihim olurdu...Tabi 30. yıl özel versiyonu daha bir alıneybıl olurdu
__________________ Team VW |
| | |
| | #32 |
| Pişman Değilim | Re: Focus ST & Golf GTI
bence focus ST ağır basar bir dergi testinde focus ST nin yol tutuşunun astra gtc den daha kötü olduğunu okuduğumda, ve fifth gear da golf gti 'in honda civic TypeR dan totalde daha iyi olmasına çok şaşırmıştım
__________________ |
| | |
| | #33 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
Focus ST kullanımı daha zevkli ve canlı olsa da, 2.0T FSI gibi bir motoru dünyaya getirdiği için, 2.0 litrede s2000'in liderliğine son verdiği için , sti evo motoru 2.0'dan 280 beygirle puan alamazken, gayet makul 200 beygirle 1. olduğu için, turbo lag kavramını kaldırdığı için, hala da 2.0 litrede turbo bir motorla en iyi motor olduğu için,DSG gibi vites değiştirme kavramını ortadan kaldıran bir teknolojiyi bu sınıfa getirdiği için, Mükemmel şasisi için, Volkswagen'ın uzatıp Passat'ta rahatlıkla kullanabildiği, Audi'nin hiç çekinmeden TT gibi bir otomobil için alıp kullanabildiği ve mükemmel veriler elde ettiği için, Her şeyden önce bir ekol olduğu için, çocukluktan beri görünce tüylerimi diken diken eden araba olduğu için, çocukluk aşkı bu olsa gerek dedirttiği için, kişisel görüşüm Golf GTI. |
| | |
| | #34 |
Golf'un 36m de duran verileri de mevcut... 39 biraz çok olmuş sanki...
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Ortalamadır muhtemelen. Veriler farklı kaynaklardan derlenmiş olabilir veya tabi fabrika verisi.
|
| | |
| | #36 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
DSG ile tecrübesi olan var mı? Sırayla VAG teknolojilerine çamur atıyorum da ![]() Patronun Passat DSG'li.. Geçişler ANORMAL hızlı. Devir saatini bilhassa ayarlamışlar feci geri dönüyo ama yine de yetişemiyor.. Ses ibreden önce geliyor.. Ama durduğu yerden kalkarken, ileri yada geri, ,ilk hareketi fazla sarsıcı oluyor.. Bizim arabada mı bir sorun var acaba? |
| | |
| Reklam |
| | #37 | |
| No More Diesel | Re: Focus ST & Golf GTI Alıntı:
super aciklamissin..yaziim desem yazamam | |
| | |
| | #38 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
geçişler sarsıntılı mı peki ozan?
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #39 |
Ne motor var bu dediğin Passatta? Niye soruyorum DSG olduğundan eminmisin diye soruyorum, gerçi o kadar cahil değilsin elbette ama tek bi modelde var ondan diyorum
| | |
| | #40 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
2.0tdi. Geçişler pek sorunlu değil gibiydi ama patron kullanırken de ben kullanırken de biraz acele moddaydık.. çıt çıt yükseltiyordu. ama böyle bir vites değiştirme hızı olamaz hakikaten.. kulaklarınıza inanamıyorsunuz ilk başta.. ama bir sarsıntı olsa hissederdim. lakin ilk kalkışlar hakikaten inanılmazdı.. sequiential tarzından ötürü frenden çekince ilerlemiyor.. Patron daha alışık olduğundan daha yumuşak kaldırdı ama ben normal bir otomatiğe davranır gibi hafifçe gaza bastım.. 1400rpmlere çıkan devirle beraber kavramanın çat diye oturup beni fırlattığını hissettim yani.. patornun ilk kalkışları da çok yumuşak değildi ama.. pek test edemicem fazla.. A6 alıcak yakında ![]() ula hadi bu kadar hızlı vites değiştirmesini çakamadım.. vitesteki kocaman DSG yazısını da ben mi yazdım? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|