"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
| Re: Focus ST & Golf GTI
arada kalarak focus dedım,2aracında werılerı bırbırıne cok yakın bu sebeple gorsellık bıras daha ağır basıyor!!gti ın o arka tamponu belkıde focusa oyumu wermemı sağladı |
| | |
| | #22 |
| Stealthy Kayıt Tarihi: 03-02-2007
Bence bu "hot hatch" karşılaştırmasına Astra OPC, Leon Cupra, Audi S3 ve Megane RS de dahil edilebilirdi. (şey, galiba bu konuda biraz taraflı davranıyorum )İkisinden birini seçmek gerekirse golf GTI, yukarıdakiler de dahil olsa S3 derdim. |
| | |
| | #23 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
__________________ |
| | |
| | #24 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
ST guzel uzuyor maşallah. ama GTI kicklerken ST sabit viteste direk köklüyor buda fark yaratır. orda biraz vakit kaybediyor Golf ister istemez. kaybetmese de ST geçer o ayrı. bir alttaki videoda roller değişiyo ama
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Siyah Focus ST |
| | |
| | #26 |
| BNG & VTEC | Re: Focus ST & Golf GTI
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| | #27 |
| ViRtUeEeE | Re: Focus ST & Golf GTI
Bence Focus St
|
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Focus ST diyorum.. Golf için 39m normal bana göre.. ST biraz uçuk olmuş.. |
| | |
| | #29 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Re: Focus ST & Golf GTI Alıntı:
dolayısıyla diyelim ki hızlandın ve ilerde yol kalabalıklaştı.... ya çok iyi makas atacaksın sıyrılmak için, ya da diyelim ki önündeki şeritlerin hepsi dolu, o zaman önünü kapatan araçlardan hangisinin parçası daha ucuzsa, gidip ona patlatacaksın arkadan. böyle bir arabaydı. nasıl sevmez insan.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #30 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
rover turbo iyidir ya ama popouler donemleri geceli cok oldu. cabuk da yaslandı araclar.Konuya dönersek. Elektrik Turuncu renk opsiyonlu bir ST-2. Golf ile neredeyse aynı fiyata geliyor bu donanımlarla. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|