"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alchemy Kayıt Tarihi: 13-06-2004 Yaş: 27
| Fikirlerinizi Bekliyorum!
Arkadaslar ikia rada bir derede kaldik... HONDA Jazz, 1,2(75ps) Mazda21,3 (75Ps) Ayni fiyat, assagi yukari ayni özellikler ve ayni tip.. Ne dersiniz.. deneme sürüsü falan yapan var mi aranizda!!
__________________ ------- x Coupe ------- |
| | |
| | #2 |
| GhostRider Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Yaş: 25
| Re: Fikirlerinizi Bekliyorum!
ya honda felaket az yakıyor benim bildiğim kadarıyla üstelik çokta performanslı ama hiç kullanmadım arkadaşlarımın anlattığı mazda ile ilgili hiç bi bilgim yok ama onada motoru kötü diyorlar!
__________________ "Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" Diye soran hazırcı tembel sen misin? Böyle yaşlanmak olmaz, seninki eskimek; çökmek Ruhu küskün bomboş bir bedensin |
| | |
| | #3 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 21
hondanın az yaktığı doru ama hiçte perfomans hissi vermiyo.1.216Vclio nun motoru çok daha canlı ve atak.aslında jazzın dezavantajı vitesleri uzun
|
| | |
| | #4 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 21
ayrıca honda jazz 1.4litre 8V hacminde motorla tr ye geliyo.1.2sini hiç duymadım
|
| | |
| | #5 |
ya jazz otomatik olduğu için 4 vitesi var ayrıca bilmiyorum hiç kapıştırdın mı ama jazzla clioyu nerden vardın clionun daha iyi olduğuna???
__________________ "Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" Diye soran hazırcı tembel sen misin? Böyle yaşlanmak olmaz, seninki eskimek; çökmek Ruhu küskün bomboş bir bedensin |
| | |
| | #6 |
jazzın performansı bence sınıfı için gayet güzel yakıt tüketimini ve konforunu da eklersek baya güzel bi araba 1.4 olduğu doru 1.2 si yok
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bence Jazz'ı şeçmelisin..
|
| | |
| | #8 |
| Alchemy Kayıt Tarihi: 13-06-2004 Yaş: 27
1,2 si almanya da var.. bana da burada lazim zaten .. Elessar mazda konusunda motoru kötü olayini acabilirmisin biraz..!
__________________ ------- x Coupe ------- |
| | |
| | #9 |
| JoGa BoNiTo | Re: Fikirlerinizi Bekliyorum!
Ekonomi olarak Jazz görünüm olarak mazda 2
|
| | |
| | #10 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: Fikirlerinizi Bekliyorum! Alıntı:
bencede
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|