www.modifiyem.com | |
| |||||||
Ferrari F430 & NissaN GTR 35...Karşılaştırmalar icinde Ferrari F430 & NissaN GTR 35... konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi babaka açıkcası tercihim ferrari olur ama bir gtr de çok fazla dikkat çeker, nede olsa ben hiç yolda gtr görmedim türkiyede şuan varmı bilmiyorum istanbulda haftada ... | |
| Anket Sonuçlarını Göster: Which One ? | |||
| Nissan GT R35 | | 24 | 36.36% |
| Ferrari f430 | | 42 | 63.64% |
| Oy Verenler: 66. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #25 |
| Allah Türk'ü Korusun... |
__________________ İğne deliğine park ederim!.. ///M "Söz Konusu Olan Vatansa, Gerisi Teferruattır..." |
| | |
| Reklam |
| | #26 |
| Çiko Member |
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #27 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-10-2008 Şehir: bursa Otomobil: BMW
| Alıntı: | |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
|
nerede görüyorsunuz bu kadar gtr i gidim göreyim bende bebekte mi? Demete sormak lazım varmı diye sevgilimi koluma takar bebekte üç beş tur atarım diyen o nede olsa |
| | |
| | #29 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 30 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #30 |
| Çiko Member | Var dedin ornek gosterdim simdi yok mu diyorsun var mi yok mu bugatti veyron icinde bugattinin prestijinde eski modellerin hic etkisi yok bence zubizaretta veyron da olsa ayni prestiji ayni olurdu bence
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| Reklam |
| | #31 |
| ßuğra Golden |
Tabii ki GTR. Tutup ferrari alıpta, vergisiyle, yakıtıyla, servisiyle, parçasıyla servet harcamaya gerek yok.. GTR da yeterince ilgi toplayan bi araç. Yemişim kırmızısını,atını...
__________________ Vurup kaçan Apache ! |
| | |
| | #32 | |
| Senior Member | Alıntı:
genellikle videolardaki grup şeklinde geziyorlar akşamları genellikle görürsünüz yavaşta değil gazlarken görürsünüz.. soruya gelirsek ; GTR ın seviyesi belli en üstte mükemmel durumda herşeyiyle muzzam bir araç ama F430 gibi özel bi araç değil hiç bir zamanda olamaz f430 u özel kılan bir çok neden var marka itibarı ile zaten geçmişten gelen mükemmeliyetçilik ve özellik devam eden bir süreç detaylara inmeye bile gerek olmayabilir ama markanın arkasına sığınabilcek araç değil her nokta ve teknolojisi ile high-end olduğu aşikar.. yani prestij den mi dolayı F430 denilemez bence.. anlatmakta zor lakin kendi açımdan gelmiş geçmiş en çok beğendiiğim tasarımdır f430 noktasına kadar mükemmel bence.. Mesajı son düzenleyen 206Quiksilver : 05-12-2009 - 16:13 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| |