www.modifiyem.com | |
| |||||||
Ferrari F430 & NissaN GTR 35...Karşılaştırmalar icinde Ferrari F430 & NissaN GTR 35... konusu , Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Chev Chelios zonda araya girmesin abi forum ağlar... hayır prestij için olayı için sordum onu açıklayayım yukarılarda prestijle ilgili; ''Prestij yıllara yayılmış başarılarla efsanelerle oluşur, ve ... | |
| Anket Sonuçlarını Göster: Which One ? | |||
| Nissan GT R35 | | 24 | 36.36% |
| Ferrari f430 | | 42 | 63.64% |
| Oy Verenler: 66. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #17 |
| Çiko Member | hayır prestij için olayı için sordum onu açıklayayım yukarılarda prestijle ilgili; ''Prestij yıllara yayılmış başarılarla efsanelerle oluşur, ve belli bir fiyatın üzerinde olan otomobillerde olmazsa olmazdır. Prestij otomobil almak için havadan bir neden değil, somut bir nedendir.'' denmişte Pagani Zonda ya kimse prestiji olmayan bir araç demez herhalde? Pagani,İtalyan spor otomobil ve karbon fiber üreticisi.1992 yılında Horacio Pagani tarafından kurulmuştur.Merkezi Modena'nın yakınındaki San Cesario sul Panaro'dadır demek ki öyle yıllara yayılmış başarı veya efsanelerle oluşmuyor. Güçlü bir motor, karakteristik bir motor sesi, süper über nano hede hödö maddelerle dolu olan gövde ve ciddi mühendislik yapılmış bir şase, cafcaflı bir isim ve en önemlisi güzel bir fiyat etiketi yeterli ha değilse pagani zonda prestiji olmayan nissandan farksız bir araç demektir.
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-02-2007 Şehir: İzmit Otomobil: -
| |
| | |
| | #19 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 26
| Alıntı:
gtr la f430 karşılaştırması da mükemmel bir karşılaştırma değil... mükemmel karşılaştırmalar da.. 2 araç ta birbirinin verdiklerini veriyordur.. hangisi daha iyi veriyor diye bakarız.. ama aslında f430 un bazı verdiklerini r8 de gtr da veremiyor.. aynı şekilde gtr la r8 in verdiklerini de f430 tam anlamıya veremiyo.... normalde f430 la diğer 2 araç aynı kareye konmaz konmamalı... eğlenmek için artıları eksileri tartışılabilir.. ama karşılaştırmak çok ta doğru değil. | |
| | |
| | #20 | |
| Real Basketball Player... Kayıt Tarihi: 10-01-2009 Şehir: İstanbul City Yaş: 20 Otomobil: @Summer 2010
| Alıntı:
aynen öyle katılıyorum. zaten bu tür arabaları aldın mı otomatik prestij sahibi alıyorsun ... çoğu prestij için alıyor zaten en azından bizim ülkede... çok az'ı arabanın ruhunu biliyor ve zevkini çıkarıyor. | |
| | |
| Reklam |
| | #22 | |
| ™ Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: S60 T5
| Alıntı:
bu kadar radikal olmanın gereği yok bence abi. çünkü böyle düşünüyorsan senin Gallardo türevlerini veya LP560'ı falan da F430'un hiçbir çeşidinin yanına koymaman gerekir, ha R8 demişsin ha Gallardo nicelik olarak nerdeyse aynılar, nitelik olarak ufak farklar ancak. bazı ayar farkları ve pazarda ufak konumlandırma farkları var. bu rakip araçların biri zaten diğerinin verdiği tam olarak vermek zorunda değil, rekabeti zevkli kılan da otomobillerin konuya farklı yaklaşımlarının olması. GT2 ile Scuderia'yı ne açıdan benzeştirebilirsin? nerdeye iki alakasız konsept. ama çok dişe diş iki rakipler aynı zamanda. | |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-06-2008
|
açıkcası tercihim ferrari olur ama bir gtr de çok fazla dikkat çeker, nede olsa ben hiç yolda gtr görmedim türkiyede şuan varmı bilmiyorum
|
| | |
| | #24 |
| Real Basketball Player... Kayıt Tarihi: 10-01-2009 Şehir: İstanbul City Yaş: 20 Otomobil: @Summer 2010
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| |