"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
concorde turbo clıo rsi williams toplamda var bır suru tr de... sahıbınden.com da vardı 2004 ten berı takıp ettıgım kadarıyla... basıt yanı.
__________________ | |
| | |
| | #42 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Flash bitik ve bakımsız olmadıkça,yada karbüratör memeleri ile oynamadıkça arjantin motorlu fairway flash dan daha az yakamaz,aralarında sadece 10-15 kg gibi bir fark var ve bariz şekilde flash daha avantajlı kilo bg oranında da...Tecrübeyle sabittir..Hemen rakam sormayın çok eski bir mevzuyu konuşuyoruz fakat uzun yolda da,şehir içinde de fairwar depoyu daha çabuk bitiriyordu...Zaten fairway lerin saman alevi gibi üretilip hemen bitmeside bunun göstergesiydi,aynı akıbet rainbowun da başına geldi bunlar hep başarısız çalışmalardır reno için...Flash gibi bir modeli 5 yıl üretip rainbow ve fairway i 1 kaç yılda bitirmeside bundandır...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| Reklam |
| | #43 | |
| Alıntı:
Yok yahu karar verdim ben anlatamıyorum... Tr de satılan derken gidip bayiden alınabilecek i kastetmiştim ...O takip ettiklerin üretiliş tarihlerinden yıllar sonra 2. hatta 3. el olarak girmiştir tr ye ..Öyle değilse bile ben Tr de satandart yollardan alınabilecek renoları kastettim...Ama sanada ok tamam,bahsettiklerin dışında geçen yoktur diyeyim kapansın artık konunun bu bölümü..
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #44 |
| Team Lada |
yaa zamanında flash ın da turbolu modeli vardı ve rallilerin gözde aracıydı flash S gerçekten de performansı gayet yeterli bi araç en yakın arkadaşımda var ve hemen hemen hergün üzerindeydik... |
| | |
| | #45 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
|
Flashların 89 modelleri genelde klimalı. Bizde de 90 modeli vardı. Özellikle 90 - 91 modellerinde karburatör problemi var diye hatırlıyorum. Bizdeki mesela devamlı motor ters çalışırdı Bir kaç kez karburatör yapıldı. Ama "S " modellerinde karbüratör için esktrsa bir soğutma sistemi yapıp bu problemi çözmüşlerdi. Frenleri ise berbattı... |
| | |
| | #46 |
| O bahsettiğin reno 19 s16 olmasın..?
| | |
| | #47 |
| Doctor | ![]() ![]() 19 s16 var ama r11 turbo daha 3-5 yıl öncesine kadar tırmanma rallilerinde bile yarışıyordu hatta reç koçinin ortadan motorlu 11 turbo projeside ölümü sebebiyle yarım kaldıDailymotion - r11 turbo, a video from r11tb06. l'epoque, renault, 11, (1)
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #48 |
|
Peki bu orjinal seri üretim mi,yoksa sadece yarışlar için yapılan bir araç mı..?
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Team Lada |
valla seri üretim olup olmadıklarını bilmiyorum ama reno 11 turbo gerçektende arkadaşın dediği gibi tırmanma ralillerinin her daim favorisiydi
|
| | |
| | #50 |
|
Caddede öle sade bir r11 turboyla çuflamak baya ilginç olsa gerek...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|