"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Pişman Değilim |
temiz fairway bulma ihtimalin çok daha yuksek
__________________ |
| | |
| | #32 | |
| Doctor | Alıntı:
nasıl geçiyor flash kalkışta yahu .concorde 9,8 0-100ü ayrıca 120 hp.managerle olur o dediğin belki@koyunla teke diyen arkadaşım,bütün reno modellerinden hızlı dendiği için yazdık concordu.bizde biliyoz alakasız olduğunu
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE Mesajı son düzenleyen initial-d : 09-08-2008 - 17:02 | |
| | |
| | #33 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
![]() tamam sakin ol kusura bakma yanlış anladım no panic don't panic pls ![]()
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() | |
| | |
| | #34 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
bi galerici oğlu olarak sana şöle sölim abi..ben olsam fairway alırdım..neden dıye soracak olursan... 1.satarken eğer fairwayı daha ıı paraya satarsın... 2.evet flas 1.7 olaarak gercektende guzel bı performans sunuyor... ama müşterilerimizde dahil flashın fren sisteminden şikayet edıyor.. yanı şöle gıdıyor ama durmuyor
__________________ |
| | |
| | #35 |
| Farkımız Olmalı ! |
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #36 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
symbol gunumuz araclarından.
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #37 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
..Bunların hiç biri ama hiç biri ithal edilmedi o zamanlar,tabi alternatif yollardan ülkeye gelenler hariç...Ben de biliyorum bu modelleri ama tr deki lerden bahsettim,yoksa herkes bilir zaten bu arıza modellerin rakiplerinin pek olmadığını...Anlatılmak istenen çok basitti ama neyse...
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #38 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Ben bu mevzuda kataloğa değil reeldeki denemelere dayanarak söyledim onu ve denediğimiz bir çok araçta her zaman alan flash ve flash s oldu...Halbuki yazana baksan arada neredeyse 2 sn var...Bende şaşırdmıştım ama daha flash ı geçen concorde göremedim...Bu arada manager motoruyla flash motorları aynıdır 1.7 90ps...Senin dedğin gibi olsa concorde kaç olucak 150 ps mi..?
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #39 | |
| Doctor | Alıntı:
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE | |
| | |
| | #40 |
| Salt Free BeKiR |
fairway kasasına göre motor güçlü olduğu için çok daha az yakar flash a göre yoltutuşa gelince dediğin gibi haşin sürüyosan fairway tümsek çukur falan pek takmaz leylek olduğu için ama o kasada belli hızlardan sonra yere uyguladığı ağırlıkta 5 kg falan olur ve flash a göre de temizini bulman daha kolaydır parça olarakta tahminim daha avantajlıdır... Flash ın yakıt tüketimini reel de bilmem ama fairway çoook düşük olduğundan daha az yakar demiştim Flash ın yoltutuşuna gelince pekde iç açıcı değil arkasını çok savurduğu kazınmış aklıma ... hepsindende önemlisi hangisinden alıcaksan 1. si hayırlı olsun şimdiden 2. si TEMİZ AL ....
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|