"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| SARMAN |
hiçbir reno geçemiyodu dendi ondan r21 diyo ne alaka koyun teke? demek 103 hp ha bu süper bir rakam ya acayip şaşırmıs durumdayım şuan
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Ewet doğru fakat benim bahsettiğim konu 0 dan kalkıp gidebildiğin kadar gitmek..Concorde kalkışta yediği farkı kapatabilmesi için 130-140 lı süratleri bitirmesi gerekiyordu,ondanda vardı bizde beyaz gelin gibiydi gerçekten zamanının önde giden arabalarındandı,fakat 0 dan yapılan kalkışlarda flash ı geçmesi baya bir vakit alıyordu...Yani anca otoban ortamında varlık gösterebilir flash a karşı...Zaten o zamanın 1200kg 110 hp 167 nm luk 2.0 ı içinde normal olan buydu...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #23 |
| İçinde yatıyor yaa çocuk resmen,valla benim gti la yanından geçerken bile şööle süzmeden geçmiyorum gerçekten sonderece diri duruyor,ve hiçde gazlarken görmedim sakin sakin yürür üsturuplu şeklilde...
| | |
| | #24 |
| UNDERGROUND |
Şu Flash'lar arkadan motorlu olsaydı ne güzel olurdu var ya ![]() Ferrari gibi arka camdan motor görünecek.Piyuuvvvv karizmaya bak karizmaya |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| 103 değil ,90 farklı normlarda çevirisen 103 (sae) ü de görebiliyorsun..Neti 90hp dir o bile yetiyor fazlasıyla...
| | |
| | #26 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
hıcbır reno derken reno 5 turbo reno 21 turbo reno clıo rsi williams reno 12 gordini
__________________ |
| | |
| | #27 | |
| Team Lada | Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| SARMAN | e normali 90 ''s'' olanlar 103 dediler yukarlarda?
__________________ |
| | |
| | #29 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
birisi 900 kg flash s digeri 1300kg concorde.alakayı çöz bakalım asdas
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() Mesajı son düzenleyen metehandogan : 09-08-2008 - 16:14 | |
| | |
| | #30 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|