"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
|
saolun arkadaşlar çok teşşekürler. temiz bi tane bulursak ve işlerde biraz yolunda giderse inşallah.
|
| | |
| | #12 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-07-2008 Şehir: Muzaffer Yaş: 28 Otomobil: Opel Astra, Mercedes Axor 1840 LS
| Alıntı:
__________________ Gazla Uçabilirsin, Ama Frenle Konamazsın! | |
| | |
| | #13 |
| Team Lada |
flash s ler 95 in sonuna kadar üretildi ve 103 bg lik motorlar var ve benim arkadaşımda halen var kullanıyo ve gayette temiz.. fairway a göre içi daha geniş ve daha kullanışlı flash s al gerisine karışma temiz bisey olsun piyasadaki 1.6 motorlu avrupa araçların çoğuyla kafa kafaya gidersin(Benzinli olursa) |
| | |
| | #14 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Rainbow 86 hp lik arjantin motor da denilen bir motora sahip ve felaket derecede fazla yakıp yaktığı gibide gitmeyen bir araç,sadece zamanı için gidişi fena değildir o kadar......Flsah ve flash s aynı konsept te araçlar,s lerde sadece görsel olarak bir takım aero parçalar,jantlar,ön far gurubu ve iç kısımda direksiyon ve benim hala hastası olduğum koltuk yapıları farkı var en büyük değişiklikler olarak...Renk olarakta çok fazla seçenek yol s ler daha çok beyaz,füme(benim favorim)sedefli lacivert,opak kırmızı olarak çıktılar...Motorlar aynı 90 ps dir,103 hp sae normunda açılımıdır..Performans olarak flash'ı o dönemin hiçbir reno modeli geçemez ne kalkışta nede uzun yolda,hatta o zamanlar bir çok araç geçemezdi.Ön mc paerson arka torsiyon önden 5 cm,arkadan 4 bakla düşürürsen yüksek hızdaki ve virajdaki stabili baya iii olur kendine göre..En büyük nedenide hafiflik takriben 900 kg civarıdır ağırlığı.....Reel de 180-190 ları görebilen bir araçki bunun kadrana yansıması daha fazladır yanıltmasın sizi...Biz zamanında bir macera yaşadık son çıkan 95 s lerden bir tane çok temiz bulmuştuk dereceli,büyük meme,çelik iticiler uygulamasına kalkıştık ilk başlarda baya heyacanlıydı fakat blok çok fazla dayanamadı bu işkenceye ve çatladı...Hemen yan sitemizde bir tane var s 95 model s,çocuk tabiri caizse içinde yatıyor aracın bu kadar temizinin başka olduğunu zannetmiyorum...16" beş kollu jantları çok hoş duruyor...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #15 |
| Team Lada |
bakıyo demekki aracına
|
| | |
| | #16 | |
| -Dengesiz Üye- | Alıntı:
| |
| | |
| | #17 | |
| Doctor | Alıntı:
r21 concord uzun kısa ara hızlanma yoltutuş herşeyde yiyordu bunu ![]() hakkında herşey yazılmış ama kazasız bi tane bile bulmak çok zor.hayatında görebileceğin en kötü frenlere sahiptir.
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... | |
| | |
| | #18 | |
| Team Lada | Alıntı:
akranlarına göre oldukça seri ve süratli bi araba frenleri tatminkar eğer yarış yapmıyorsak | |
| | |
| | #19 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
bu ardaa bende bir flash almayı düşünüyorum.
__________________ ![]() 135 Hp Desem ![]() | |
| | |
| | #20 |
| Senior Member |
alçaltılmazsa virajlarda tedirgin edebiliyor.cok yatıyor.fakat sürüngen olduğu zamanda güzel yol tutuyor.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|