"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
| Fairway&flash hakkıında
arkadaslar bu iki araç hakkında düşünüyorum yardımcı olursaniz sevinirim. 1. renault 9 fairway 1994 1995 model 2.renault 11 flash S 1.7 performans yol tutuş sürüş zevki. 0 100 hızlama max.son surat ne olur. kısacası hangısini önerirsiniz |
| | |
| | #2 |
| BOORİS |
performans olarak flash 1.7 hızlanmada da flash kısaca fairwaya göre her türlü flash
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #3 |
| -Dengesiz Üye- |
Eski bir flash kullanıcısı olarak 1.7 bir araçtan beklediklerini yeterince karşılayacaktır bundan şüphen olmasın.. ![]() Temiz, yürüyeni falan iyi flash bulmakta 1 o kadar zor olucaktır.. Eğer bu 2 araç arasında kaldıysanız tercihinizi flash'tan yana kullanmalısınız.. |
| | |
| | #4 |
|
temiz flash bulamazmıyız ?? flash ve fairway motorlarının teknik özelliklerini bulamadım bilen bulan varsa bi koyabilirmi ? |
| | |
| | #5 |
| -Dengesiz Üye- |
Flashlar yanılmıyorsam 93 yılında üretim bandından kalktı... Ee 93 yılından bu yana temiz flash bulmak biraz zor olsa gerek... Flash ' ın teknik verilerini koyuyorum... Motor Özellikleri: 4 Silindir 8 Valve Motor Hacmi (cc): 1721 cc Sıkıştırma Oranı: 9.5:1 Motor Gücü (hp-d/d): 90 hp @ 5500 d/d Maks. Tork (Nm-/d): 138 Nm @ 3500 d/d Aktarma: Önden Çekiş 0-100 km/h (sn): 12.0 sn. Maks. Hız (km/h): 185 km/h Fairway Teknik Özellikleri Motor Özellikleri: 4 Silindir 8 Valve Motor Hacmi (cc): 1565 cc Sıkıştırma Oranı: 9.0:1 Motor Gücü (hp-d/d): 80 hp @ 5500 d/d Maks. Tork (Nm-/d): 123 Nm @ 3500 d/d 0-100 km/h (sn): 13.0 sn. Maks. Hız (km/h): 175 km/h |
| | |
| | #6 |
|
çok saol galıba flash olcak renault kalıtesı sımdı birazda haşın kullanıyonuz.bakalım hayırlısı tekrar saol.
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| -Dengesiz Üye- |
Bence flash çok çok iyidir.. Performans açısından temizini bulabilirseniz sizin yüzünüzü kara çıkarmaz kendi dengi araçlar arasında .. Ayrıca spor 1 yayla yol tutuşu mükemmele yakın oluyor.. Bunlarıda göz önünde bulundurunca flash çok çok iyi olur derim.. |
| | |
| | #8 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
|
flash gayet iyi ve performanslıdır. biz de zamanında 0 rainbow vardı hiç unutmuyorum çok iyi giderdi
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #9 |
| Russian Girls Fan |
Flash S 103 hp'dir... Normal Flash'lar 90 hp... Yol tutuş için ise yay + gazlı amortisörlerle çok güzel yol tutar... Arka süspansiyonu amortisör + torsiondur... Çok ta fazla bir şey beklenmesin.... Eski teknoloji sonuçta...
__________________ |
| | |
| | #10 |
| BOORİS |
flash s demek 103 hp o zaman ben ilk öğrenci arabası olarak iyi olur bana
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|