"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Russian Girls Fan |
350 Z alırdım kâr etmek için...
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Name : Erhan |
1.mustang 2.350z 3.s2000
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
dubaide s2000 e tenezzül etmezdim orası kesin de2 araçta kafa karıştırır ama mutlaka mustang derdim benzin derdi yokken vergi derdi yokken daha ne istenirki |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24 |
ben nissan 350 z alırım.... mustangden daha teknik bir araçmış gibi geliyor... türkiyeye gelirken 350z yi satar s2000 i alır gelirsin |
| | |
| | #16 |
| BOORİS |
ben 350z alrdm mustang her ne kdr olsa da 350 z nin ceviklği olmaz onda
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #17 |
| Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008 |
amerikan kası. kesinlikle mustang dubaide başka neye binilebilirki |
| | |
| | #18 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-05-2008 Şehir: Usa Otomobil: Audi a4 1.8 turbo&quattro |
Tabiki 350z....
|
| | |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet |
350z.
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33 |
Selam Öncelikle alacağın arabayı Türkiye'ye getirmeyi falan direkt boşver. Bu pek karlı bir iş değil. Vergisiyle nakliyesiyle ıvır zıvır uğraşmasıyla zaten burdan alacağın arabayla nerdeyse aynı paraya gelir. Bir yığın da külfet. Üstelik yurt dışından getirilen otomobillerde bazen yazılımsal farklar olabiliyor ülkelerdeki benzin kalitesine göre değişen, bunu değiştirmen gerekebilir, hatta bazen beyin serilerinde ve kodlarında bile farklılıklar olabiliyor, bundan kaynaklanabilecek servis sorunları yaşama ihtimalin de var. Benim Amerika'dan arabasını getiren bir arkadaşım getirdiğine getireceğine pişman olmuştu örneğin. Ben olsam buna geçici bir macera gözüyle bakardım ve Türkiye'de alma ve binme ihtimalim en zayıf olanı seçerdim orda. Bu da muhtemelen V8 Mustang GT olurdu. Aralarındaki en farklı ve de karizmatik olanı da bence o. S2000 'i bir kalem geç zaten bu seçenekler arasında hem gözünün en alışık olduğu, hem de en küçük motorlu ve en zayıf olanı. Yanlış anlaşılmasın kötülemiyorum ama neticede Türkiye'de de çok rahatlıkla alabileceğin bir araba Honda. Dubai 'ye gidip de özellikle onu almaya hiç gerek yok. 350Z güzel araba, ben beğeniyorum. fakat o da Mustang ile aynı sınıf değil, üstelik performans olarak Mustang GT' den pek de üstün değil aslında. Yani evet, teknolojisi daha iyidir ve son hızı daha yüksek, ama hızlanma performansı daha iyi değil. ve overall bakınca günlük kullanımda farkını hissettirecek kadar daha hızlı değil. Hatta günlük kullanım hızlarında Mustang V8 torklu ve sesli motoruyla sana daha fazla keyif verebilir. Dubai zaten aynen küçük Amerika gibi bir yer. Araban da bari Amerikan arabası olsun
__________________ Volvo S60 T5 - RICA PPC |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 350z, dubai, mustang, s2000 |
| Konu Seçenekleri | |
|
|