"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Colt czT & C2 VTS
esp sormus bı arkadas c2vts de kapama sızın elınızde performans olarak 150bg turbo bır arac ıle 125bg bır atmosferık aracı aynı kefeye koyup bu mu daha ıyı bumu demek cocukca gelıyor bana konfor olarak bence bınıp bakın derım... gorunus ortada... param olsa czt alırdım ama fabrıka cıkıslı turbo hıc bısye degısılmez...8mılyara 30bg+turbo deger bence saygılar...
__________________ |
| | |
| | #12 | |
| modifico mi bueno coche Kayıt Tarihi: 01-10-2005 Yaş: 22
| Re: Colt czT & C2 VTS Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| bansIz... Kayıt Tarihi: 06-06-2004
| Re: Colt czT & C2 VTS
czt daha iyi ama türkiye de ne adam gibi bir servisi nede bir şeyi var. ben bu yüzden c2 diyorum.... Her iki arabaya da bindim aradaki fiyat farkınıda unutmamak lazım...
__________________ |
| | |
| | #14 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Colt czT & C2 VTS Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
Colt daha hızlı ve sadece chiple bile Mini Cooper S performansına yakın bir performans sunabilecek kapasitede bi araç. Ama dış görünüşü bence güzel değil, C2'nin dışı daha iyi.
|
| | |
| | #16 |
| Tribute to Dragger Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 21
Colt czT
__________________ Emr abi büyüksün yaa... |
| | |
| | #17 |
| USTA Kayıt Tarihi: 09-01-2005 Yaş: 37
c2 vts yi test ettim müthiş
|
| | |
| | #18 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Colt czT & C2 VTS Alıntı:
![]() 1az acıklarmısın...
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| gereksiz üye:) | Re: Colt czT & C2 VTS
Herkes colt a tipsiz diyor siyah gördüm bence çok tipsiz değil çoğu o sınıftaki arabadan daha güzel ve çekici
|
| | |
| | #20 | |
| gereksiz üye:) | Re: Colt czT & C2 VTS Alıntı:
Nasıl kaçıyor meret gavurlar yapıyor 1-2-3-4 derken bakıyon 160ı bulmuş harbiden iyi gidiyor.Frenlerde baya iyi istediğim yerde durubiliyorum hemen... biraz ben oturunca arkaya kimse oturamaz ama olsun... En kıl olduğum nokta öyle coşan bir motora dijital devir göstergesi koymuşlar ibrenin o hareketini tercih ederdim... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|