Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 07-05-2008, 16:20   #41
ѕιη¢є 1967

forza61 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 206
Blog Kayıtları: 1
207 rc seni her türlü daha memnun edecektir..

forza61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-05-2008, 16:30   #42
Senior Member

UMUT_79 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Golf GT 55bin ytl neredeyse 0, ben kıyamam o paraya.. kasa az değişecek olsa da değişecek, duruma bakarsak da 5 yıl kullanıcam mesela, satarken neredeyse 2 kasa eski denilecek. RC için aslında 2 tane kafama takılan soru işareti var :
1- Şanzıman oranları
2- Zamanla ses, tıkırtı tukurtu yapar mı?
45bin ytl'nin altında Bravo veya RC dışında daha iyi bir alternatif göremiyorum ben 0 km. kendi arabamı satıp da aynı modelde veya km.de araç almam, en fazla 10binde olmalı alacağım araç..

UMUT_79 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 07-05-2008, 16:41   #43
Senior Member

Test edicem bu haftasonu RC'yi, başka türlü içime sinmeyecek çünkü, az para vermiyoruz, test etmeden almam gerçekten. Bravo 150'liğin test aracı yok mu arkadaşlar?!??! Bildiğiniz Fiat bayilerinde..?

Eski 07-05-2008, 16:48   #44
Senior Member

206Quiksilver - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: ? & ?
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bende yaklaşık bi kaç hafta önce buna yakın bi karşılaştırma içersine düşmüştüm forumdada konu açmıştım gtc 1.6 turbomu yoksa golf gt mi diye ama maddi sıkıntımdan dolayı ertlemek zorunda kaldım..
bu zaman içersinde opel ve vw bayiilerine uğradım elbette bayaa bi araştırma evresinede girdim nihayetinde..
açıkçası golf gt nin motorundan başka cezbedici hiç bir yanı yok std comfortline dan ayrılan tek kısmı jant ve çift egzoz içerdede dışardada durumu bu iç mekanında ise tek bir değişkliği dahi yok
spor bi araç görünümü kesinlikle yok body kitle uğraşmanın zorluğuyla maliyetiyle gram uğraşmaya değmez zaten açıkçası sıfır fiyatı gereğinden fazla pahalı ve absürt seviyede geçiniz derim rahatlıkla

fiata yorum yapamıycam sadece içine oturdum galeride o kadar bide yolda görmüşlüğüm mevcut sadece ama cezbetmedği kesin ben olsam almazdım ama sevdiysen bilemiycem çok bilgim yok açıkçası..

asıl karşılaştırmak istedğim 2 araç astra GTC 1.6 Turbo ile 207 rc dir..
motor olarak RC nin üstünlüğü tartışılmaz kesinlikle hepsinden üstün bi motor çok az yakıt tüketimi ve çokta iyi performansı da cabası elbet..
amma GTC nin cazibesi ve görünüşü sıralama yaptığın hiç bi araçta yok ruhen ve bedenen spor ve yakışıklı bi araç olduğu kesin
ben bi kaç hafta önce astra gtc 1.6 turbo xenon paketli versiyon için 46.500 ytl fiyat aldım normal 1.6 motor için ise xenon paketiyle 38.500 ytl fiyat almıştım
açıkçası bu fiyatıyla RC den bi adım öne geçiyo diyebilirim seçimim belli yani..

206Quiksilver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-05-2008, 16:55   #45
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi 206Quiksilver Mesajı Göster
bende yaklaşık bi kaç hafta önce buna yakın bi karşılaştırma içersine düşmüştüm forumdada konu açmıştım gtc 1.6 turbomu yoksa golf gt mi diye ama maddi sıkıntımdan dolayı ertlemek zorunda kaldım..
bu zaman içersinde opel ve vw bayiilerine uğradım elbette bayaa bi araştırma evresinede girdim nihayetinde..
açıkçası golf gt nin motorundan başka cezbedici hiç bir yanı yok std comfortline dan ayrılan tek kısmı jant ve çift egzoz içerdede dışardada durumu bu iç mekanında ise tek bir değişkliği dahi yok
spor bi araç görünümü kesinlikle yok body kitle uğraşmanın zorluğuyla maliyetiyle gram uğraşmaya değmez zaten açıkçası sıfır fiyatı gereğinden fazla pahalı ve absürt seviyede geçiniz derim rahatlıkla

fiata yorum yapamıycam sadece içine oturdum galeride o kadar bide yolda görmüşlüğüm mevcut sadece ama cezbetmedği kesin ben olsam almazdım ama sevdiysen bilemiycem çok bilgim yok açıkçası..

asıl karşılaştırmak istedğim 2 araç astra GTC 1.6 Turbo ile 207 rc dir..
motor olarak RC nin üstünlüğü tartışılmaz kesinlikle hepsinden üstün bi motor çok az yakıt tüketimi ve çokta iyi performansı da cabası elbet..
amma GTC nin cazibesi ve görünüşü sıralama yaptığın hiç bi araçta yok ruhen ve bedenen spor ve yakışıklı bi araç olduğu kesin
ben bi kaç hafta önce astra gtc 1.6 turbo xenon paketli versiyon için 46.500 ytl fiyat aldım normal 1.6 motor için ise xenon paketiyle 38.500 ytl fiyat almıştım
açıkçası bu fiyatıyla RC den bi adım öne geçiyo diyebilirim seçimim belli yani..
4bin ytl fazladan vermek gerekiyor Astra GTC için bi de RC'nin motoru ödüllü ve dikkatli kullanımda şaşırtıcı derecede az tüketiyor, Astra 1.6T savurgan kalıyor bunun yanında, tipi çok güzel tabi GTC'nin ama eşim sevmiyor, bi arkadaşımızda düz 1.6'sı var, sinir oluyo

Eski 07-05-2008, 17:04   #46
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi UMUT_79 Mesajı Göster
4bin ytl fazladan vermek gerekiyor Astra GTC için bi de RC'nin motoru ödüllü ve dikkatli kullanımda şaşırtıcı derecede az tüketiyor, Astra 1.6T savurgan kalıyor bunun yanında, tipi çok güzel tabi GTC'nin ama eşim sevmiyor, bi arkadaşımızda düz 1.6'sı var, sinir oluyo
2 bin ytl..
dediğim gibi rc nin motoru net bi biçimde en iyisi cooper s de çok test etme şansım oldu karakter olarak harika bi motor ama mcs nin vites farkı söz konusu ..lakin sonuçta motorun ne olduğu belli sıradan 1.6 motor gibi yakıp bu kadar iyi perf veren motor yoktur.. ödülü helal olsun dedirtir..
ben gtc daha büyük ve daha alımlı diye söylemiştim yoksa beyaz renk 207 RC bence çok şık ve güzel tavsiye ederim..
tıkırtı sesi 207 lerde kesin olarak yok uzun zamandır kullanan kimseden öyle bişey duymadım şikayetleri yok..
ve evet RC 220 km gibi bi hızda devir kesiciye giriyo daha fazla yapmıyo..
reel hızımıdır onu bilmiyorum..

Eski 07-05-2008, 17:10   #47
Senior Member

Alıntı:
2 bin ytl..
dediğim gibi rc nin motoru net bi biçimde en iyisi cooper s de çok test etme şansım oldu karakter olarak harika bi motor ama mcs nin vites farkı söz konusu ..lakin sonuçta motorun ne olduğu belli sıradan 1.6 motor gibi yakıp bu kadar iyi perf veren motor yoktur.. ödülü helal olsun dedirtir..
ben gtc daha büyük ve daha alımlı diye söylemiştim yoksa beyaz renk 207 RC bence çok şık ve güzel tavsiye ederim..
tıkırtı sesi 207 lerde kesin olarak yok uzun zamandır kullanan kimseden öyle bişey duymadım şikayetleri yok..
ve evet RC 220 km gibi bi hızda devir kesiciye giriyo daha fazla yapmıyo..
reel hızımıdır onu bilmiyorum..
Son fiyatlarla (Bir sürü Opel ve Peugeot bayisinden en indirimlileri alıyorum) xenon paketsiz fiyat farkı yaklaşık 4 bin ytl, sen bir ay önce almışsın sanırsam fiyatı, değişti onlar. Hiç RC kadranda 220 gösterirken kesiciye girdiğini gördün mü bizzat, 230 falan mı gösteriyordu yoksa?

Eski 07-05-2008, 17:19   #48
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi UMUT_79 Mesajı Göster
Son fiyatlarla (Bir sürü Opel ve Peugeot bayisinden en indirimlileri alıyorum) xenon paketsiz fiyat farkı yaklaşık 4 bin ytl, sen bir ay önce almışsın sanırsam fiyatı, değişti onlar. Hiç RC kadranda 220 gösterirken kesiciye girdiğini gördün mü bizzat, 230 falan mı gösteriyordu yoksa?
ben 2 hafta önce gittim fiyat aldım xenon paketli fiyatı ile 46.500 xenon suz u dahada ucuzdur..
telefonumu vermiştim onlara haftada 2-3 kere arıyolar daha bu p.tesi aradılar fiyatı aynı idi.
bizzat görmedim lakin duyduğum bildiğim kadarıyla 220 km gibi bi hızda devir kesiciye giriyo..

Reklam
Eski 07-05-2008, 17:21   #49
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Astra GTC Z16LET.

Eski 07-05-2008, 17:22   #50
Senior Member

Alıntı:
ben 2 hafta önce gittim fiyat aldım xenon paketli fiyatı ile 46.500 xenon suz u dahada ucuzdur..
telefonumu vermiştim onlara haftada 2-3 kere arıyolar daha bu p.tesi aradılar fiyatı aynı idi.
bizzat görmedim lakin duyduğum bildiğim kadarıyla 220 km gibi bi hızda devir kesiciye giriyo..
47'ye standartı bırakıyorlar en son, 5bin küsür indirim yapmış oluyor düşün... demekki kadran hatası yok bunlarda ya da çok az var, 220reelde çok iyi tabi de fazla takarsam artık chipi çakarım ilerde yapacak bişey yok bi test edeyim de bu haftasonu... bakalım çok mu sert araç, böbrek taşı döktürüyor mu?

Mesajı son düzenleyen UMUT_79 : 07-05-2008 - 17:24
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları