"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| fReSh RiDeRS | +1 000 000 yazacaktım ama ortalık iyice bulanmasın diye es geçmiştim ep3 ctr tadından yenmez...
__________________ |
| | |
| | #32 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
bunlar işi bilmiyo üstat ![]() not: temiz kullandıgın taktırde aldıgın fiyata satabileceğin tek araba ( yenisi değil eskisi )
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi | |
| | |
| | #33 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
abi uzun süreli kullanacaksan 0 al bak keyfine diyorsan 2 sene kullanırım sora degiştiririm filan al bi gt bak keyfine kral araç görüntüsü öle eski filan da deil daha güzel görünüyor gt hiç olmassa... yeni kasa golf te ne var sadece ön farlar arka farlar degişmiş gelecek bnce aracın formu aynı yani....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #34 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
|
spor araba alırken sıfır km olanını almak daha avantajlıdır. daha önceki sahibini tanımıyorsan eğer nasıl kullanıldığını, neler yaptığını bilemezsin. sonuçta adı üstünde spor araba. gazlamak için yapılmış.
|
| | |
| | #35 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Alıntı:
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. | |
| | |
| | #36 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
| Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
aynen öyle yapacam..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #38 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
|
Bu tip bir araba alacak olsam -performans amaçlı üretilmiş- imkanlarım dahilinde sıfır almaya çalışırdım.. Bu söylediklerinin arasından ise, sıfır olmasından ötürü 207 yi tercih ederdim sanırım.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #39 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
tüm yorumlar güzel bana söz düşmez ama ben yinede bi hatırlatmak istedim bence vw golf her zaman altın gibi istediğin dakika okutursun ama pejo ölemi bence hayır..5sene sorada golf para eder ama pejo?? yanı vw herzaman vw..
Mesajı son düzenleyen crazyfitt : 07-05-2008 - 16:16 |
| | |
| | #40 | |
| fReSh RiDeRS | Alıntı:
![]() +1 doğru bi yaklaşım ama bu birazda imkana bağlı...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|