"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
|
uzun süre bineceksin madem sıfır 207 RC al bence
__________________ mhmttml |
| | |
| | #22 | |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Alıntı:
beni de uğrastırdın, almanya sitelerinde. sadece Astra Hb'lerde kampanya var, 1.6 cosmo'nun fiyatı 2500ytl düşmüş. düşmeden önceki rakam 42.800. kampanyaya girmis bir aracla kıyaslıyorsun Golfün fiyatını. baz fiyatlarını da takip edersen bibirlerine gayet yakın. doğuşla bir sorunun varsa, bunu doğuş bazlı tartış. kimsenin kazık yediği falan yok, ödediğin rakamla ilintili bir araç alıyorsun. alman testleri falan umrumda değil ama Golf dediğin gibi bir araç hiç değil.
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
| Niçün? yorumlara ihtiyacım var...
|
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-07-2007 Yaş: 26
|
Golf ya da Astra düşünürdüm.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Pişman Değilim |
golf GT ile astra GTC arasında kalırdım, 207 tamamen performans odaklı hazırlanmış bir araç değil bence daha çok motoru ön planda
__________________ |
| | |
| | #26 |
| V.A.G. Kayıt Tarihi: 07-05-2008 Otomobil: BMW 1.16 3K
|
ben fransa nın fiyatlarını verdım sonuç olarak avrupada fiyatlar birbirine yakınken Türkiye bu fiyat eşitliği nedense doğuşla birlikte farka dönüşmektedir,Golfun bana göre kaliteye oranla hakettiği bir fiyatı yok Tr standartlarında kendi sahşi yorumum katılır yada katılmazsın 90-100 bin ytlye Passat satan bir doğuştan basediyoruz ama bakınız Diğer rakiplerin fiyatlarına....
|
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
|
Ya bırakın onu da bi de bu RC 5 ileri, tamam belki zart zurt vites değiştirmeyi engelliyor ama son vites oranı ciddi kısa, devir kesici geliyor çatur çutur 5. viteste, 0 arabaya çipe de mi girecez, sadece devir kesiciyi servis kaldırmaz doğru mu? Kadran hatası hiç yok mu RC'lerde? Benim gördüğüm videolarda 220 dedin mi devir kesici devreye giriyor, redline'a gelmiş oluyo araç, 230-240 gösterse kadran psikolojik olarak rahatlıycam ama, yok 220!!! |
| | |
| | #28 |
| MıRıLDaK ÜyE Kayıt Tarihi: 09-09-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 23 Otomobil: Citroen C1
|
bence de rc.. en azından peugeot varken fiat'a laf düşmez gibi düşünüyorum |
| | |
| | #29 |
| fReSh RiDeRS |
Umut abi önce hayırlısı olsun diyeyim... yeni bravo test sürüşü yaptım kullandığım 1,6 dizeldi donanım iç görüntü ve dizayn olarak gayet iyi fakat her çukurda bagajdan garip takırtılar geliyodu fazlaca sol arka kapı fitilide yerinden çıkmıştı belki test aracı old. için olabilir... 207 rc ye gelince yeni mcs ile aynı motoru kullanıyor kullanma fırsatım olmadı ama tercih senin golf gt makyajlansada kült olmuş bi model yani elinden çıkarmak istediğinde seni fazla üzmez uzun süreli düşünüyosan iyi bir seçim olabilir astra gtc ise görüntü olarak gayet göze hoş geliyor kolay gelsin umarım içine sinerek bi sonuca varırsın...
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
tayyyaaaaR
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|