"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
| Çok kararsızım 207RC-Bravo1.4tSport-Golf GT-Astra GTC????
Herkese selamlar; herkesin yaşadığı türde bir kararsızlık aslında, ben yaşamam sanıyordum ama iş para vermeye gelince olay anlaşıldı ![]() 0 km olarak 207RC almak üzereyim, ama yine 0 Bravo aklımın bir kenarında. 150 beygir olması ve performansı kıyaslanamaz ama o da bir üst sınıf, daha konforludur diye düşünüyorum. Bunların dışında 2.el olarak Golf GT var fakat o da kasa değiştirecek, yeni kasa 50bin ytl'nin üzerinde fiyatla gelecek ve 2 yıl beklemek gerekecek 2.ele düşmesini! Astra GTC 1.6T var o da 2.el almaya param yetiyor, sizce alınır mı bunlara kıyasla, ben pek pozitif değilim. Keza 2.el Corsa OPC var ama o da çok üniversiteli delikanlı tarzında, 207 daha oturaklı duruyor bence .. Siz ne yapardınız bu durumda? |
| | |
| | #2 |
| V.A.G. Kayıt Tarihi: 07-05-2008 Otomobil: BMW 1.16 3K
|
Golf falan almazdım zaten kasada değiştiriyor boşver oraya hiç girme zarar etmiş olmazsın, Pejo Rc bence |
| | |
| | #3 |
| petrolhead Kayıt Tarihi: 09-12-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 24 Otomobil: Clio II RS Phase II
Blog Kayıtları: 5 |
Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan bence Opel'leri unut. Corsa OPC ve Astra GTC 1.6 T, namussuzlar ikisi de birbirinden çekici, birbirinden tahrik ecici, inanılmaz güzel arabalar bana göre. Ama, hem de ikinci el, almazdım kesinlikle ve maalesef. Bravo hakkında bir şey söyleyemem, güzel ama fazlasıyla büyük olduğu, ve tabi Fiat olduğu dışında ![]() Golf GT bence halen en kuvvetli alternatiflerden. DSG'li falan temiz bir tane almaya yetiyorsa paran, muhakkak git bi sür tecrübe et derim. Zor karar ama en mantıklısı 0 RC gözüküyor.
__________________ Eat. Breathe. Drive. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
golf isterse komple değişsin paran yetisorsa al bi kac sene içinde vti gibi efsane olur diğerlerinin adı unutulur
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #5 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
|
yeni bravoları gördüm çok güzel araç... RC yada Bravo alırdım..ama pejonun önü daha açık uzun sürede kullanırsın..
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
|
yahu böylede yorum olmazki ,şimdi burda alıpta ikinci elden zarar etmek istemiyorsan başta Golfu unutmalısın ee sen spor araç alıyorsun başta sportiflik konusunda diğerlerine göre bir adım geri olan golfu neden tercih ediceksinki tipte yok
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| golf kullandın mı ?
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #8 |
|
Kullandım 1.6 FSI,1.4 140 tsı,2.0 tfsı 200 hp üç modelinide kullandım en cok 140 hplik secneeğini kullandım, bildiğin Golf işte içi ferah konforlu,yol tutusunu eh işte dedirdicek,dizaynı 5 sene önceyi aratan,sürüş özelliklerini zayıf buldugum bir Golfdu kullandıklarım
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
|
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok, Golf'ün eski kasasını ben almam, uzun süre kullanacağım için kasa değişecek ve benimki eski kasa olacak, çok moralim bozulur ama bunun dışında Golf GT overall'da daha iyi bir araç kabul ediyorum ama bu bile yeterli olmuyor. Bravo'da o sınıfta uygun fiyatlı aslında, aksesuar listesi de çok güzel, ama performans olarak RC çok çok iyi, bilemiyorum, gerginim |
| | |
| | #10 |
|
Bravo kaç Hp 150 hplikten badediyorsun sanırım,buda tamam fiat kaliteli güzel araç yapmış ama performansı diğerlerine göre düşük kalır arkadan bir 320(d-i) geldiğinde sağa cekilmek için geç olur Bravonun Fiyatıda iyimiş 42 opsiyonlarla 44 olursa yine iyi o fiyata 122 hplik Golfun fullunu bulamzsın doğuş oto kazıgıyla
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|