sımdı senın koydugun vıdeoyu ızledım 2.ve 3.vıteslerdekı rollde tayyar gecıo az bı farklada olsa ancak 1.vıtestekı rollde clıo baya bı onde bana o fark bıraz fazla gıbı geldı heralde tayyar gec basıo gaza yınede clıo onde sonuc olarak!
her neyse gecmek yada gecılmek cokda onemlı deıl dedıgın gıbı herkes fıkrını soledı sende denıcekmıssın zaten koyarsın buraya vıdeoları bızde ızlerız gozumuz gonlumzu acılır...
kprosuz ctryı ne kucumsemek lazım nede buyutmek o rs ın gidişini draglarda ızledım, tam bı tahmın yurutemıyorum, ama eds uzerındekılerle oldukça ıyı giden bi arac, denemekte fayda var derım sadece
bıde ızmırde bucadakı arac mrk ettım stockmu acaba? bende arıodumda stock typer ızmırde pek haberım yok olduğundan?
kprosuz ctryı ne kucumsemek lazım nede buyutmek o rs ın gidişini draglarda ızledım, tam bı tahmın yurutemıyorum, ama eds uzerındekılerle oldukça ıyı giden bi arac, denemekte fayda var derım sadece
bıde ızmırde bucadakı arac mrk ettım stockmu acaba? bende arıodumda stock typer ızmırde pek haberım yok olduğundan?
bende aracı henüz görmedim bi arkadaşın tanıdığıymış ön kaputu karbon dedi gri bi typermış araştırdığıma göre sanırım 35 DKJ 88 plaka bi typer bucadan