"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Crazy LIPs ... |
TypeR ın bi dragını canlı qördüm...en azından arkadan izliyim dedim yetişemedim TypeR diorm..
__________________ http://img526.imageshack.us/img526/8523/spa0603fh3.jpg |
| | |
| | #12 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
tayyarın en zayıf yanı dragtır... sen roll de gor roll de ![]() kprolu tayyar-cıplı rs... http://www.ktunnel.com/index.php/101...ef3c22e0b18618
__________________ |
| | |
| | #13 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20 |
sarmasını engelledıkten sora cok bı zayıf yonu yok kaldırabılmeyı bılmek lazım )rollde zaten tayyar alıcaktır,ben dragda da tayyar dıyorum |
| | |
| | #14 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() vti durdugu yerde vtec acıyor tayyar acmıyor dıye bılıyorum.
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20 |
cok asırı yuklenmıs tayyar ları kaldırabılmek gercekten zor cok sarıolar ancak 230hp cıwarındakı tayyarları kaldıranlar war ya )) guzelde kalkıo alet,yanlız bıde bunu asfaltın durumu lastıgın durumu gıbı etkenler war yanı cok tozlu pıs bı aslfallta aracın sarması artıcaktır sen ne kadar guzel kaldırsanda kı malum ulkemızde kı asfaltlarıda bılıourz...
|
| | |
| | #16 | |
| Psikopat Rs | Alıntı:
Bu arada egzantrikli hangi rs ten bahsediyoruz istanbulda olan ve yürümeyen ben hiç duymadımda daha doğrusu sadece istanbulda değil egzantrik koyup yürümeyen hangi rs var türkiyede ? | |
| | |
| | #17 |
| Psikopat Rs |
Bu arada arkadaşlar drag şuan için söz konusu değil çünkü tayyarcı kimse drag denemek istemiyor. O yüzden roll denyeceğiz kısmetse 2 gün içinde izmirde bi tayyarla
|
| | |
| | #18 | |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006 | Alıntı:
lüleburgazlı arkadaş , daha konuyu ilk açtığında okudum ... takip ettim ama yazmadım ...yazacağım şey de kötü bişey değil ama yeniler genelde böyle şeyleri yanlış anlayıp hemen bi laf sokuşturmacaya giriyolar filan , tatsızlık olsun istemedim ... ama eğer dediğin kriterlerde modlanmış hem de dediğin beygirlerin alnmış olduğu bi type-R bulursan , yakın arkadaşın ya da arabayı önüne gelenle deneyen apaçi biri olmadıktan sonra arabasını RSle yürütmez bile ... barış (wolrath) ve kadirin (powerlord) söylediklerini az da olsa kaale almanı tavsiye ederim , barışın yolladığı videoyu bi izle derim , onları tanımadıkların için söylüyorum bunu ... bu adamlar şu an başka araç kullansalar da eski sağlam RS cilerden ve RS'i en az sen kadar belki de senden daha fazla sevenlerdendir aklında olsun ... | |
| | |
| | #19 | |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Alıntı:
kimle deneyeceksin sorması ayıp merak ettim?
| |
| | |
| | #20 | |
| Psikopat Rs | Alıntı:
birincisi saydığım modlarda typer neden bir rs le denemesin anlamadım örneğin powerlord un da dediği gibi EDS kendi denemek istedi chipli Rs ile öle her önüne gelenlede deneyen apaçhi biri değil kullanan kişi ayrıca denediği rs te bendeki kadar mod listeside mevcut değil onu geçtik denedikleri araç lüleburgaza gelmek istiyor sırf benle denemek için bu kadar tayyar denemez bile rs le falan gibi sözler rs i hiç tanımayan birinin söyleyebileceği bir söz olarak görürüm ben yani ankarada kadir abi var eski rs sahibi şuan ise saydığım modlarda bi typer a sahip ve eskiden kendi rs i ile geçtiği başka bir rs i bu rs te sadece kısa ve ss egzos var.. bununla deneme yapıyorlar arabalarının durumlarını görmek adına zevk duyuyorlar hemde geçmek geçilmek önemli değil bu noktada o yüzden bence dediğim kriterler yani headers egzos cai 3lüsünü barındıran bi tayyar çok çok uçuk bi araç değil yüklü bi rs için ben ztn dikkat ederseniz Kpro gibi bi mod yazmadım tayyar için sadece bildiğim ve gördüğüm kadarıyla benle zevkli olacağını düşündüğüm bi tayyar modeli olduğundan yazdım kesin geçerimde demiyorum zaten konuyu açma amacımda fikir almak deneyip zevkli bir şekilde sonucu görmek bu denemeler apaçilikmi oluyor yada apaçilikle ne alaka deneme yapan kişiler mesela her hafta sonu çıkıp deneyen guplar var ankarada istanbulda izmirde bunlar apaçimi şimdi ???(benim aracım için konuşuyorum) Rs le arabasını yürütmez bile diyebilecek kadar o saydığım 3lü modifiksayonda bi tayyar tanımıyorum ben ozaman kimseyle denemesin bunlar turbolara atlasın sınıfı gözünüzde bukadar büyütmeyin kpro suz bi tayyar bana göre çok abartılacak kadar iyi gidebilecek bi araç değil dikkat edin kprosuz diorum yanlış anlaşılmasın tayyar gitmez demiyorum.. Bu arada söylediğin kişilerle msnde daha önce rs üzerine çoğu kez konuştuk denedikleri typer hakkında detaylı bilgi bile verdim kendilerine Clio Rs sevme konusuna gelince bence emin olmak yanlış olur Ayrıca izle dediğiniz videodaki typer kprolu dikkat ederseniz Şuana kadar benim saydığım kriterli iki araç denemesi sanırım hiç yok ![]() Neyse çok önemli değil yakın zamanda denicez artık apaçi olan biriyle Allah izin verirsede videoya çekip sizlerle paylaşırız kazasız belasız bi şekilde .. Geçmek geçilmek problem olmasın bana göre olmazda ztnVideolarla konuşuyorsak bakın şimdi bende size saydığım 3lü yani headers egzos ve cai li bi typer ve sadece cai kısa ve egzos lu clio rs ile denemesi işte ; http://videos.streetfire.net/video/t...-rs_164008.htm Görüldüğü gibi geçiliyor typer bu modta bir rs e bile neredeyse stock.. Yani bu typer ın ben rs le denemem bile deme bir lüksü varmıdır görüntü ortada ???? Bence öle bi lüksü yok clio rs i kullanıcıları haricinde belliki pek bilmiyorsunuz yazınızdan anladığım kadarıyla Mesajı son düzenleyen 39LZ112 : 21-07-2008 - 03:27. | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|