"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Psikopat Rs |
Clio Rs Mk1 orjinal 172hp ekstra olarak dereceli egzantrik + superchips + ss egzos + %5 kısa şanzıman + CAI mevcut. Yaklaşık 190hp civarında Typer EP3 Orjinal 200hp ve ondada ekstra olarak dc headers + CAI + komple egzost olsun. Yaklaşık 220-230hp civarı olur sanırım. Drag ve Roll ? Neler olabilir. Daha doğrusu bahsettiğim spec lerde ki Rs benim kendi aracım ve böle bi typer la ne olur merak ediyorum. 50-200 deneyeceğiz yakın zamandada deneme olacak Mesajı son düzenleyen 39LZ112 : 20-07-2008 - 13:38. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
type r yapılan işlemlerinde hatrı sayılır ne koyulsa yarıyo müberek alete.. çok büyük ihtimalle seni geçecektir ama farkın çok olacağını sanmam.. |
| | |
| | #3 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 |
Drag'da biraz tutunursun 100-110km'ye kadar yan yana olabilirsiniz. Rollingde 3.vitesde typer arayı açmaya başlar açarak devam eder.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... |
başka tayyarı geçme ihtimalin var ama bahsettiğin Eds ise geçmen zor. Aynı setup'taki tayyarı biz geçerken EDS'ye 2 boy civarı geçildik roll'da. |
| | |
| | #5 | |
| Psikopat Rs | Alıntı:
Size 2 boy açabiliosa benim geçmem neden bu kadar zor olsun ? Yada colombo egzantrikli bi rs ile olmayan bi rs arasında 2 boy fark olamazmı ? Bu arada yaptığım karşılaştırma sadece EDS için değil bana göre EDS diğerlerinden çok farklı gitmiyor örnek Ankaradaki siyar tayyar çok daha rahat ayırabiliyor chipli rs i geçebilen başka bir rs i Mesajı son düzenleyen 39LZ112 : 20-07-2008 - 20:34. | |
| | |
| | #6 |
| Torquetuning |
Aracını dinoya çıkardınız mı hiç?
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #7 |
| Psikopat Rs |
hyr henüz çıkarmadık
|
| | |
| | #8 |
| BNG & VTEC |
dragda az açabılırsen arayı 200e kadar yetısebılecegını sanmıorum type r ın.yetıssede 1 boy bıle olmayabılır. ama rollıngde typer gecer
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| ...TeaM RiDeRS... | Alıntı:
gel bi egzantrikliyle olmayanın arasındaki farkı görelim sonra daha sağlıklı konuşuruz. ![]() araçta egzantirik olupta yürümeyenleride gördüm burda o yüzden. | |
| | |
| | #10 |
| Torquetuning |
aynen bende o yüzden sordum. Doru dürüst hazırlanmış RS pek yok...
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|