"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Civic Sport vs. 307
hangisi & neden?
|
| | |
| | #2 |
| 4480 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24
| Re: Civic Sport vs. 307
Aileme alıcaksam 307 alırdım ama kendime alırsam civic alırım ... Diğer açtığın başlıklardaki civic leri gördük benim hiç peugeot'a bakasım gelmiyor
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
karsilastirmalar bolumune acman gerekti bu konuyu.. neyse benim tercihim Civic..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #4 |
| 306 GTI | Re: Civic Sport vs. 307 Civic olsun..
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Civic bence şekli güzel Kullanımı 307 ye göre daha rahat.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #6 |
| <--DieseL PoWeR--> | Re: Civic Sport vs. 307
Bencede civic,Honda motoru çok sağlam yapıyo modifiyeye daha yatkın gibi geliyor
__________________ JusT FLY in the SKY |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| .... | Re: Civic Sport vs. 307
Selam millet ben yeniyim yani henüz küçüğüm de size göre 16ımdayım böle sitelerde gezerek kendimi yetiştiriyim diyorum ilerde bi halt bilmeden kazma kazma modifiyeler yapmiyim diye sizin gibi bilgisine muhtaç olduğum kişilerin yanina geliyorum.Yani mesela arka farlara kadın çorabı geçirmek yerine ziebartta far kararttıklarını zinlerden duyabilirdim.Cümleyi pek kuramadım ama siz anladınız |
| | |
| | #8 |
| JapoN | Re: Civic Sport vs. 307
walla bana 307 ler kamyon yawrusu gibi gelio.. bilmiom eskiden çok sewerdim ama artıkın öle gelio. civic çok daha güzel. honda motoru war bikere üstünde.
__________________ If you need to leave the world you live in Lay your head down and stay a while Though you may not remember dreaming Something waits for you to breathe again |
| | |
| | #9 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
307yi çıktığı günden beri beğenmiyorum gtinı bile yapmadılar,oyum hondaya...
__________________ |
| | |
| | #10 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
konu yanlış yerde... Civic Sport tercihim olur... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|