"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 | |
| indigo | Re: cayenne turbo&impreza sti Alıntı:
o zaman güsel kardeşim seninle anca bindikten sora muhatap olabilrim.. en kısa zamanda bin gel tartışalım tamam? hatta ondan sora f355 f430 falan da tartışabilirz..
__________________ | |
| | |
| | #62 | |
| V O Y A G E R Kayıt Tarihi: 31-05-2005 Yaş: 29
| Re: cayenne turbo&impreza sti Alıntı:
| |
| | |
| | #63 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. | |
| | |
| | #64 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
| Re: cayenne turbo&impreza sti
oooo bi dakka burda STi'den daha güçsüz olup Cayenne Turbo tarafından geçilemeyen bi araç var! bu daha iyiymiş... ben bişe sormak istiorum Cayenne Turbo'nun geçebildiği bi araba var mı!? gerçekten merak ettim! bu kadar kötü bi araba mıdır bu Cayenne Turbo!?
__________________ ![]() |
| | |
| | #65 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
arkadaşlar lütfen kişisel atışmalarımızı burada yapmayalım! blacksporting Club Modifiyem
__________________ |
| | |
| | #66 | |
| indigo | Re: cayenne turbo&impreza sti Alıntı:
içine bindigim otomobilleri saysam emin ol onlar daha beter... standart diiller en azından.. bunlar birebir sürdüügüm arabalar belki 3/4 yapmadım ama 1/2 yetti bana insallah sende bisikletten terfi edersin arkadasım... 90 bygrlik bir araban olmadan konuşma..
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
2 arabayı karşılaştırmak için illa kullanmak gerekiyorsa bundan sonra supersportda karşılaştırmayın... Gidip Şahinle Kartal... 306 VTI karışlaştırın... |
| | |
| | #68 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
1,2 yaptın diye anma seviniyorsun anlamıyorum görmemişlik böyle bişey olsa gerek..
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. | |
| | |
| | #69 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
konu geçici olarak kapatılmıştır! blacksporting Club Modifiyem
__________________ |
| | |
| | #70 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
forum kuralları gereği insanların karşılıklı birbirini kırıcı aşşalayıcı yazışmalarda dileklerde bulunmaları kurallara aykırıdır..forumumuzda sevilen sayılan insanların bu şekilde birbirlerini kırmaları bizi üzmektedir...daha fazla uzamaması ve cezai yaptırımlara başvurmak zorunda kalınmaması için konu yöneticimiz blacksporting tarafından geçici olarak kapatılmıştır...bizleri ve kendinizi anlayışla karşılamanız dileğiyle.... Club Modifiyem Yönetimi
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|