"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
| Re: cayenne turbo&impreza sti
Cayenne Turbo rahat alır diyorum... çünkü Türkiye'de Cayenne Turbo'yu (hem de rollingde) geçebilecek bi Impreza olduğunu sanmıyorum...
__________________ ![]() |
| | |
| | #42 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: cayenne turbo&impreza sti Alıntı:
![]()
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. | |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Senior Member | Re: cayenne turbo&impreza sti
Dıyelimkı impreza ilk basta biraz one gecti hafifliğin verdiği avantajla falan.Yuksek suratlere cıkıldığında cayennedeki o hp ve nm değerlerinin karşısında tutunabileceğine ben ihtimal vermiyorum.
|
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
Subarucular arabalarını çok sevdikleri için ne gelse geçeriz diye düşünüyorlar, çünkü araba yol sesi, lastik sesi, motor sesini full içeri veren, hızı fazlasıyla hissettiren bir araç ama Porsche Cayenne Turbo'yu sadece kalkışta ciddi anlamda zorlayıp geçebilir iddialı bir Impreza, yol olursa Cayenne bunu fazlasıyla telafi eder, hem de içeriden fısır fısır, dışarıdan gürül gürül bir şekilde |
| | |
| | #45 |
Ne arabaymış bu sosyete jipi ya
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #46 |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
Impreza Maniac +1907 Cayenne diyenler birde yol tutuş bakımından karşılaştırın bakalım? |
| | |
| | #47 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Karşılaştır uğurcum karşılaştır.. Rollingden başladık, yol tutuşamı geldik. Yine modifiyelimi olucak sizin sevgili japon? O zaman benim için çok önemli olan fren mesafelerini, sıcak soğuk fren performanslarını falan karşılaştıralım.. Yada ne biliyim Cayennede tavan süet deri kaplama, ben onu çok seviyorum mesela.. Yada ben güvenli ve konforlu bir araç istiyorum ama bastımmıda otobanda (pistte yaşamıyoruz sonuçta..) rakip tanımak istemiyorum.. 8:24 --- Subaru Impreza WRX STi (2004) Nürgburgring Nordschleife zamanı.. Biriside Cayenne Turbo'nun pist zamanını bulsun, bu pistte bakalım kaç saniye fark olucak.. Fark çoksa bi daha bu konuya mesaj atmıcam söz veriyorum..
__________________ Team VW |
| | |
| | #48 |
| indigo | Re: cayenne turbo&impreza sti
ya ugur emre siz ne biliosunuz abi cayenne i nerden biliosunuz? bindiznizmi ya da şole soruiym GÖRDÜNÜZMÜ? Boş atıp dolu tutmayın iki imprezaya binmekle ki bunların sti olduundan da emin diilim bu görüşleri nasıl savunuosunuz? çokçok rahat cayenne turbo derim...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #49 | |
İki imprezaya binmekleymiş hehe sen 90hp den yüksek arabaya bindin mi?
| | |
| | #50 | |
Cayenne alırken o süet tavanı size bedavaya vermiyolar herşeyin bir bedeli var müslüm babanın söylediği gibi ![]() Cayenne İmprezayı konfor yönünden karşılaştırıyosanız size diyecek bi sözüm yok.. Pist zamanlarını bulamadım çıkmamış Ns ye herhalde..
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|