Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 02-09-2005, 19:43   #191
Savaşçı Kedi TOTO

igor - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: cayenne turbo&impreza sti

ilk mesaj atan arkadaşın sorusuna dönüp yanıt yazarsak,
Subarucularında, Diğerlerininde bulduğu her testte 100- 170 km arasında, standart araçlarla Porche, STI dan daha hızlı. Zaten soruda buydu...
Subaru fanatikleri çok komikler...
Fabrikanın official sitesini beğenmezler, modifiyeli araçlarla karşılaştırmaya kalkarlar, inanmazlar vs vs...
Hele birinin söylediği, ben bunları kullandım, bunları hiçbirşey geçemez, acaip komik...
Aracın içindeki kullnırken ki his çok göreceli bir kavramdır. Kullanarak bu daha iyi hissttiyi bir veri kabul etmek çok komik.
0-400 Bakarken yanıldığınız nokta 2,5 tonluk bir aracın ilk 100 kmye çıkarken harcadığı extra enerjiyi hesaplamamanızdan kaynaklanıyor. Bu araç 100 km ye çıktıktan sonra çok daha az bir enerji ile 200 km ye çıkacak. Zaten 0-200 km verilerine baksanız, cevap orada yatıyordu. Tam 3 sn fark var.
Rolling te bir STI ın 100 -170 arası PCT yi geçeceğini düşünmek için gerçek bir japon fanatiği olmak gerekliydi. Yada araba bilgisi eksikliği..
Bunu başaran arkadaşları kutluyor, daha fanatik ve inanmasız günler diliyorum...

Siz devam edin..
Kolay gelsin...

Eski 02-09-2005, 21:19   #192
Senior Member

iMPREZA MANiAC - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi OmerRS
olabilir o senin gorusun bu da benim gorusum ama porsche ile de karsılasacak kadar hızlı degiller
Ford değil bu İmpreza...
Ayrıca porsche ile karşılaştırılıcak kadar hızlı değil diye bi genelleme yapman çok komik.

Eski 02-09-2005, 21:32   #193
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi igor
Zaten 0-200 km verilerine baksanız, cevap orada yatıyordu. Tam 3 sn fark var.
Rolling te bir STI ın 100 -170 arası PCT yi geçeceğini düşünmek için gerçek bir japon fanatiği olmak gerekliydi. Yada araba bilgisi eksikliği..
Bunu başaran arkadaşları kutluyor, daha fanatik ve inanmasız günler diliyorum...

Siz devam edin..
Kolay gelsin...
0-200 de 3 sn fark yapabilecek bir cayenneniniz varsa bilemem ama bu mümkün değil. ama ben sizi bilgi eksikliği ya da fanatik diyerek aşağılamayı düşünmüyorum.eminim ki hem cayenne turboyla hem de stiyle pek çok denemeniz olacak kadar bilgili birisiniz.
biz devam edelim siz tenezzül etmeyin bize yorum yapmaya saygılar

safuyga Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2005, 21:37   #194
TeamRS

OmerRS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

normal bi 911 den daha iyi degil bunu herkes kabul eder

ayrıca ford olsaydı isler degisebilirdi cunku porsche ye rakip olabiliecek aracları var

Eski 03-09-2005, 01:33   #195
Aktif Üye

ya subaru hızlıysa subaru fanatıklerı nıe suclanıooobnde subaru fanatııım ama cayennede dehset alet gecersede napıım yane gecsın ben arabamı sewıosam onemlı dııl benım ıcın

B_R_K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2005, 04:29   #196
Damned in Black

porsche alır. 0-100 haricindeki tüm disiplinlerde alır. sen mazda kullanıosun nerden bileceksin diyen arkadaslar cıkacaktır, onlara da şu cevabı uygun goruyorum. 620 küsür nm torka sahip bir arac icin 100km üzerindeki süratler arac hangi devirde olursa olsun onemsizdir. hatta arac bide biturbo ise bu daha da onemsizdir. sti 0-100 haricinde porsche yi gecemez. ayrıca bence jip dediginiz alet cok büyük olmasada sti a karsı bir fark olusturur 150km/h den sonra

but never, ever cry
wounded by your cruelty
yes, i'll suffer in your sea
dumb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-09-2005, 17:56   #197
Senior Member

drkuthan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi dumb
porsche alır. 0-100 haricindeki tüm disiplinlerde alır. sen mazda kullanıosun nerden bileceksin diyen arkadaslar cıkacaktır, onlara da şu cevabı uygun goruyorum. 620 küsür nm torka sahip bir arac icin 100km üzerindeki süratler arac hangi devirde olursa olsun onemsizdir. hatta arac bide biturbo ise bu daha da onemsizdir. sti 0-100 haricinde porsche yi gecemez. ayrıca bence jip dediginiz alet cok büyük olmasada sti a karsı bir fark olusturur 150km/h den sonra
Akıllı insanlar yok mu çok güzel açıklama

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları