"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #191 |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41
| Re: cayenne turbo&impreza sti
ilk mesaj atan arkadaşın sorusuna dönüp yanıt yazarsak, Subarucularında, Diğerlerininde bulduğu her testte 100- 170 km arasında, standart araçlarla Porche, STI dan daha hızlı. Zaten soruda buydu... Subaru fanatikleri çok komikler... Fabrikanın official sitesini beğenmezler, modifiyeli araçlarla karşılaştırmaya kalkarlar, inanmazlar vs vs... Hele birinin söylediği, ben bunları kullandım, bunları hiçbirşey geçemez, acaip komik... Aracın içindeki kullnırken ki his çok göreceli bir kavramdır. Kullanarak bu daha iyi hissttiyi bir veri kabul etmek çok komik. 0-400 Bakarken yanıldığınız nokta 2,5 tonluk bir aracın ilk 100 kmye çıkarken harcadığı extra enerjiyi hesaplamamanızdan kaynaklanıyor. Bu araç 100 km ye çıktıktan sonra çok daha az bir enerji ile 200 km ye çıkacak. Zaten 0-200 km verilerine baksanız, cevap orada yatıyordu. Tam 3 sn fark var. Rolling te bir STI ın 100 -170 arası PCT yi geçeceğini düşünmek için gerçek bir japon fanatiği olmak gerekliydi. Yada araba bilgisi eksikliği.. Bunu başaran arkadaşları kutluyor, daha fanatik ve inanmasız günler diliyorum... Siz devam edin.. Kolay gelsin...
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! |
| | |
| | #192 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: cayenne turbo&impreza sti Alıntı:
Ayrıca porsche ile karşılaştırılıcak kadar hızlı değil diye bi genelleme yapman çok komik.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. | |
| | |
| | #193 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 20-01-2005 Yaş: 29
biz devam edelim siz tenezzül etmeyin bize yorum yapmaya saygılar | |
| | |
| | #194 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
normal bi 911 den daha iyi degil bunu herkes kabul eder ayrıca ford olsaydı isler degisebilirdi cunku porsche ye rakip olabiliecek aracları var |
| | |
| | #195 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
ya subaru hızlıysa subaru fanatıklerı nıe suclanıooo bnde subaru fanatııım ama cayennede dehset alet gecersede napıım yane gecsın ben arabamı sewıosam onemlı dııl benım ıcın |
| | |
| | #196 |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
porsche alır. 0-100 haricindeki tüm disiplinlerde alır. sen mazda kullanıosun nerden bileceksin diyen arkadaslar cıkacaktır, onlara da şu cevabı uygun goruyorum. 620 küsür nm torka sahip bir arac icin 100km üzerindeki süratler arac hangi devirde olursa olsun onemsizdir. hatta arac bide biturbo ise bu daha da onemsizdir. sti 0-100 haricinde porsche yi gecemez. ayrıca bence jip dediginiz alet cok büyük olmasada sti a karsı bir fark olusturur 150km/h den sonra
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea |
| | |
| | #197 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-09-2004 Yaş: 35
__________________ 07' OCTAVIA RS 0-100 7.3SN MAX 255 KM/H waiting for superchips soon . . . | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|