"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| thekillingroad Kayıt Tarihi: 28-06-2004 Yaş: 22
| Re: cayenne turbo&impreza sti
Vallahi nefret edecek kadar sevmesem de, Cayenne cızırtısı alır diye düşünüyorum...
__________________ I lost my life to thekillingroad |
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
2che isimli kullanıcının attığı yukardaki mesaj bana ait bu arada. PC'si bende olduğu ve şu an o PC açık olduğu için login hatası yaptık |
| | |
| | #13 | |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: cayenne turbo&impreza sti Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
evet aero yuzunden belki cayenne yuksek hızda gitmeyebilir ama subarular da yuksek hızlarda o kadar iyi degil sanki giderken yolla savasıyomus gibi tabi bunun nedeni de 4 ceker olması ve gereginden buyuk kanat ben o yuzden cayenne diyorum |
| | |
| | #15 |
| EXIT | Re: cayenne turbo&impreza sti
Ben imprezanın 550 marenolloyu gectigi bir video izledim ve impi gecti cayyende aynı kaderi paylaşabilir
|
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
Cayanne açık ara, Cayanne'in gidemeyen hali bu, yoksa o motoru 911'e taksan neler olur neler!!!
|
| | |
| | #17 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Stock araçlar arasından Cayenne Turbo, STI sahibine istemeyeceği anılar yaşatır.. Karşılaştırma yaparken yok yüklüymüş, chipliymiş, modluymuş karşılaştırılmaz.. Cayenne ide bir yükleyelim, o zaman bakalım ne oluyor..
__________________ Team VW |
| | |
| | #18 |
| Not Banned Yet | Re: cayenne turbo&impreza sti
sonuç: japonculara göre sti alıyor, alamancılara göre porsche... bilmiorum ama ben ikisini de alamıorum valla.. hiç de derdim deil hangisi hangisini geçio... |
| | |
| | #19 |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
İstediği kadar Cayenne olsun... Anca düz yolda... Viraja gelince Cayenne takla atarak geçer belki STI'ın önüne...
|
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Sonuçta Jip hiçbirzaman aerodinamiği bir araba kadar iyi olamaz araba nekadar yere yapışırsa yapışsın tavanı çok yüksek.. Ama yok cayenne her türlü geçer diyorsanız bulun bitane cayenne turbo deneyelim..
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|