"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Eski Hayata Devam Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Şehir: Kibris Yaş: 23 Otomobil: Yok
| Re: Bu araba hakkında bildikleriniz?
Arkadan itis olmasi baya iyi. iste tek sorunu 2 kisilik olmasi ama, napalim artik oturacak olanlar dusunsun onu.
|
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Çok keyifli bi araç Resim sanırım 1.8 120hp.. Süspansiyon ayarlanabiliyor ancak en alçak hale getirdiğinde yol tutuşu kalmıyor.. Geometri ağırlık dağılımı vs vs.. Garip bi araç.. İstanbuldaki bi servisi biliyor en iyi ayarı onu biliyorum. İzmirde sorun yaşanılacağı çok açık. Servis bakımından. Piyangodan çok baba bi usta bulmadıkça.. Çok sağlam motor kitleri var ama TR de bulmak çok zor. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Eski Hayata Devam Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Şehir: Kibris Yaş: 23 Otomobil: Yok
Rengini biz cok begendik. Modifiyeye uygun bi araca benziyo. Servis bakimindan bana bulunur gibi geliyo iyi bi yer. Ama burasi turkiye,, belli olmaz |
| | |
| | #14 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 21
güzel bi araba ama sorun çıkarırsa başınız çok ağrır.
|
| | |
| | #15 |
Bi de bu araba kibrisa gelecek.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|