"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Eski Hayata Devam Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Şehir: Kibris Yaş: 23 Otomobil: Yok
| Bu araba kac aydir bi internet sitesinde satılık olarak duruyo. Bana biraz sorunlu gibi geldi araba. Bilen varmi? Arkasi guzelmi bu arabanın? Ve baska bu arabadan bulabilecegimiz yer varmi? |
| | |
| | #2 |
| respectable user | Re: Bu araba hakkında bildikleriniz?
MGnin TF 115 veya TF 120 modeli olabilir.. muhtemelen 1.6dır 116hp ama 1.8se 120 veya 160hp olabilir.. arkasınıda link ediyim sana..
__________________ brain damage..
|
| | |
| | #3 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: Bu araba hakkında bildikleriniz?
ne kadar fiyat istiyorlar ?
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #4 |
| Eski Hayata Devam Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Şehir: Kibris Yaş: 23 Otomobil: Yok
25.500 milyar istiolar. acaba uygunmu bu araba icin, daha dusuge bulabilirmiyim ? ve nerde?
|
| | |
| | #5 |
bu arada, neden attigimiz mesajlarin sayisi cikmiyo artik...
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 30
benim arkadaşimda var ,o fiyata super bir spor araba tek sorunu tafikte ufak olduğu için millet sıkıştırıyor
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| S.S.Ö.G. | Re: Bu araba hakkında bildikleriniz?
sorun dersen tek olmaz butür araçlarda neyazık ki servis denilen birşeyi yok... belki istanbul ankara izmirde yani büyük şehirlerde olabilir geri hiçbiryerde ne anlıyan çıkar nede servisi olur... ha yok ben istanbul'dan dışarı çıkmam dersen o zaman iyi bir seçim diyebilirim...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| RSIt | Re: Bu araba hakkında bildikleriniz?
en güzel yanı motorun arkada kulaklarının dibinde olması.Motor seside güzel bir arabadır.Yol tutuşuda başarılı ve açıkcası rover daki kasa şıkırtısı yoktur....
__________________ eat,sleep,boost...So life is good |
| | |
| | #9 |
Benim arkadas izmirli. Yani hep izmirde olacak. Bulunur buyuk bi ihtimalle rover servisi izmirde. Biz cok begendik arabayi ama kac aydir sitede oldugu icin, acaba dedik bi arizasi filanmi varda kimse aliyo. Yada rover pek tutulmuyo
|
| | |
| | #10 |
| cok eski uye | Re: Bu araba hakkında bildikleriniz?
Guzel arabadır... En ucuz Cabrio arabalardan biridir.. performansı da iidir.. Kullanımı Cok zevklidir ( arkadan itiş ) İçide guzeldir deri fln... bi problemi Yoksa KAçırılmayacak bi arabadır...
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|