Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 18-07-2008, 19:02   #41
Son Saniyeci...

Zulkarneyn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Yok Ulan Yok İşte...
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi |Unique| Mesajı Göster
Sen görüşüne her ters cevap verene markacılık yapma diyeceksen ohoo..
hayda... amma deniz baykal var forumda ya

Zulkarneyn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-07-2008, 20:17   #42
Senior Member

barisy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corolla d4d mmt
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi mstf44 Mesajı Göster
"Bravo 1.4 16V Turbo 150hp Sport 2008" bravo yu 5 satırda yazsan genede yemez gt kopar gider wala
şu imza videosundaki dönüş nedir öyle yaa ?? , izledikçe şaşırıyorum , nasıl becermişse. eleman kim ? büyük videosuna da bakayım bi.

barisy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2008, 14:32   #43
©

The KrAl - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 9n
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Zulkarneyn Mesajı Göster
yok yine israr ederek soluyorum...

konsol kalitesiz + direksiyon rezil alfa 159 da citroen C5 de passattan daha kaliteli araclar goz var nizam var markacilik yapmayin.

doğruları söylemek markacılık ise, aynen feci markacıyım ben psikopat VWciyim.

ben sana diyorum ki, ben 2008 model S serisinin içine baktım, rezil berbat geldi, kötü her yeri kötü, ucuz diyorum. Lotus kullandım yol tutmuyordu, Bugattiye bindim gitmiyordu diyorum. bunlara da kişisel deyip geçeceksen tamam içi rezil Golfün, yorumun doğru diyelim.

ama demeyeceksen, tekrar, detaylı biçimde bak kabinine, sırf Alfa pug gibi falan cicili bicili olmayan donuk endüstriyel tasarımı nedeniyle mi kötü diyorsun, yoksa gerçekten malzemeler mi kalitesiz. hala malzemeler kalitesiz diyebiliyorsan, benim de diyebileceğim hiçbirşey yok. soğuk tasarımı nedeniyle kötü görünen ve hissettiren bir kokpit diyorsan, anlaştık demektir. bu kişiseldir çünkü.

Eski 19-07-2008, 15:14   #44
16 BLS .....

SmoKiNg ACE - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Chevy Kalos
Walla bravonun golf karsısında tek avantajı fiyatı olur baska konuda esamesi okunmaz.

Eski 19-07-2008, 15:28   #45
Karşıyaka Republic

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SmoKiNg ACE Mesajı Göster
Walla bravonun golf karsısında tek avantajı fiyatı olur baska konuda esamesi okunmaz.
Oda ucuz etin yahnisi olur...Boşwer gitsin yani kısaca...

Eski 19-07-2008, 17:54   #46
Junior Member

Otomobil: daihatsu rocky
arkadaşlar 15.000 ytl fark var yapmayın bizde bilioruz golf ü tercih etmeyi. bide bu golf model falan değişir bu ara. ama benim formda eksik yazdığımm şey golf gt tsi ayarında daha ucuz ne olur.bravoyu bulduk yazdık işte üstüme gelmeyin

attorney53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2008, 18:25   #47
UNDERGROUND

Ozzyyy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Caponn
Evet arkadaşlar hepimizin bazı konularda tutucu davranabiliyoruz.Ve bizim forumumuzda VW'ci arkadaşlar ve Honda'cı arkadaşlar biraz daha tutucu.Fikirleri daha sabit.'Honda bir aşk'tır,alırken mantık aranmaz'diyen arkadaşa bile denk geldim ben burda
Ama bu demek değildir ki söylediklerinin hepsi yanlış.Kesinlikle söylediklerine sonuna kadar katıldığım arkadaşlar var.
Buradaki karşılaştırma konusuna gelirsek,kendi fikrimi söyleyeyim.Golf Gt çoğu disiplinde tartışmasız daha üstün olan araç.Ama bu bir tercih sebebi olabilir mi,bu konuda biraz şüpheliyim..
Nedenine gelince;saymadım ama Golf'te sanırım 7-8 tane motor kullanılıyor(102 hp bile )
Açıkçası ben o kadar para verip,benden 30.000 TL az para veren bir adamla aynı kasayı taşıyan bir araca binmek istemem.Evet bu bir tercih meselesidir.Ama ben binmek istemem.
Bu konuda Bravo daha elitmiş gibi duruyor.Ne bileyim daha genç işi,daha özel.En azından her köşe başında gördüğümüz bir araç değil.
Bunun gibi kriterleri ön planda tutan biri için Bravo ilk tercih olur.
Ama sadece bu kadar.Geri kalan her yerde Golf üstün olacaktır...
Bunun için birbirimizi kırmaya değmez.Bugün varız,yarın yokuz
Herkese saygılar...

Ozzyyy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2008, 18:58   #48
Son Saniyeci...

Zulkarneyn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Yok Ulan Yok İşte...
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi The KrAl Mesajı Göster
doğruları söylemek markacılık ise, aynen feci markacıyım ben psikopat VWciyim.

ben sana diyorum ki, ben 2008 model S serisinin içine baktım, rezil berbat geldi, kötü her yeri kötü, ucuz diyorum. Lotus kullandım yol tutmuyordu, Bugattiye bindim gitmiyordu diyorum. bunlara da kişisel deyip geçeceksen tamam içi rezil Golfün, yorumun doğru diyelim.

ama demeyeceksen, tekrar, detaylı biçimde bak kabinine, sırf Alfa pug gibi falan cicili bicili olmayan donuk endüstriyel tasarımı nedeniyle mi kötü diyorsun, yoksa gerçekten malzemeler mi kalitesiz. hala malzemeler kalitesiz diyebiliyorsan, benim de diyebileceğim hiçbirşey yok. soğuk tasarımı nedeniyle kötü görünen ve hissettiren bir kokpit diyorsan, anlaştık demektir. bu kişiseldir çünkü.
sen özetlemişsin demek istediklerimi benim malzeme kalitesi ile ilgili olumsuz bi yorumum yok vw ye tamamen olduğundan daha fakir duran tasarımına eleştrim mesela direksiyona bu kadar takılmamın sebebi 100bin ytl verip bir passat alıyosun herşey full ama o direksiyon çok FAKİR duruyo TOK bi görüntüsü yok kullanılan plastik kauçuk veya deri kaliteli olabilir ama öyle görünmüyo demek istediğim buydu konsol içinde aynı şeyler geçerli çok güzel özetlemişsin zaten yazıcak bişey kalmamış...

Zulkarneyn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2008, 20:56   #49
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Zulkarneyn Mesajı Göster
valla kalite kalite diyosunuzda ozellikle bu forumda Vw cok elit bi otomobilmis gibi bahsediliyor ben hicde oyle dusunmuyorum bi kere konsol ve direksoyun son derece kalitesiz ozellikle direksiyonu icler acisi... ic mekan kalitesi bence butun modellerinde yetersiz... bir bmw mercedes ve audi asla ve asla olamamakla birlikte bir alfa da degil hatta bir citroen bile degil...

C5 Exclusive den inip Passat Exclusive e binice at essek muhabbeti olmasada bi kalite hissi kaybi olmustu... C5 daha kaliteli...

" SOZUM SADECE IC MEKAN KALITESI" baska yerlere cekmeyin...

burda sen malzeme kalitesinden üstüne basa basa bahsetmişsin...ama yukarıdaki mesajındada kaliteli olabilir ama görüntü olarak kalitesiz diyorsun...
ben mi yanlış anlamışım???

DaRKSiDe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-07-2008, 21:25   #50
Yanlayıcı

cyripton - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: MeganeIIDciDyn.
ne kadar ekmek o kadar köfte (aradaki fark 0-100 değil birçok fark var)paran çoksa fiat al..

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları