"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| Son Saniyeci... | Alıntı:
__________________ '' Hep Ümidi Kestiğin Anda Yetişir '' | |
| | |
| | #42 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
| şu imza videosundaki dönüş nedir öyle yaa ?? , izledikçe şaşırıyorum , nasıl becermişse. eleman kim ? büyük videosuna da bakayım bi.
|
| | |
| | #43 | |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Alıntı:
doğruları söylemek markacılık ise, aynen feci markacıyım ben psikopat VWciyim. ben sana diyorum ki, ben 2008 model S serisinin içine baktım, rezil berbat geldi, kötü her yeri kötü, ucuz diyorum. Lotus kullandım yol tutmuyordu, Bugattiye bindim gitmiyordu diyorum. bunlara da kişisel deyip geçeceksen tamam içi rezil Golfün, yorumun doğru diyelim. ama demeyeceksen, tekrar, detaylı biçimde bak kabinine, sırf Alfa pug gibi falan cicili bicili olmayan donuk endüstriyel tasarımı nedeniyle mi kötü diyorsun, yoksa gerçekten malzemeler mi kalitesiz. hala malzemeler kalitesiz diyebiliyorsan, benim de diyebileceğim hiçbirşey yok. soğuk tasarımı nedeniyle kötü görünen ve hissettiren bir kokpit diyorsan, anlaştık demektir. bu kişiseldir çünkü.
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| | #44 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Walla bravonun golf karsısında tek avantajı fiyatı olur baska konuda esamesi okunmaz.
|
| | |
| | #45 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #46 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2008 Şehir: kktc Otomobil: daihatsu rocky
|
arkadaşlar 15.000 ytl fark var yapmayın bizde bilioruz golf ü tercih etmeyi. bide bu golf model falan değişir bu ara. ama benim formda eksik yazdığımm şey golf gt tsi ayarında daha ucuz ne olur.bravoyu bulduk yazdık işte üstüme gelmeyin |
| | |
| | #47 |
| UNDERGROUND |
Evet arkadaşlar hepimizin bazı konularda tutucu davranabiliyoruz.Ve bizim forumumuzda VW'ci arkadaşlar ve Honda'cı arkadaşlar biraz daha tutucu.Fikirleri daha sabit.'Honda bir aşk'tır,alırken mantık aranmaz'diyen arkadaşa bile denk geldim ben burda ![]() Ama bu demek değildir ki söylediklerinin hepsi yanlış.Kesinlikle söylediklerine sonuna kadar katıldığım arkadaşlar var. Buradaki karşılaştırma konusuna gelirsek,kendi fikrimi söyleyeyim.Golf Gt çoğu disiplinde tartışmasız daha üstün olan araç.Ama bu bir tercih sebebi olabilir mi,bu konuda biraz şüpheliyim.. Nedenine gelince;saymadım ama Golf'te sanırım 7-8 tane motor kullanılıyor(102 hp bile )Açıkçası ben o kadar para verip,benden 30.000 TL az para veren bir adamla aynı kasayı taşıyan bir araca binmek istemem.Evet bu bir tercih meselesidir.Ama ben binmek istemem. Bu konuda Bravo daha elitmiş gibi duruyor.Ne bileyim daha genç işi,daha özel.En azından her köşe başında gördüğümüz bir araç değil. Bunun gibi kriterleri ön planda tutan biri için Bravo ilk tercih olur. Ama sadece bu kadar.Geri kalan her yerde Golf üstün olacaktır... Bunun için birbirimizi kırmaya değmez.Bugün varız,yarın yokuz ![]() Herkese saygılar... |
| | |
| | #48 | |
| Son Saniyeci... | Alıntı:
__________________ '' Hep Ümidi Kestiğin Anda Yetişir '' | |
| | |
| | #49 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
| Alıntı:
burda sen malzeme kalitesinden üstüne basa basa bahsetmişsin...ama yukarıdaki mesajındada kaliteli olabilir ama görüntü olarak kalitesiz diyorsun... ben mi yanlış anlamışım??? | |
| | |
| | #50 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
ne kadar ekmek o kadar köfte (aradaki fark 0-100 değil birçok fark var)paran çoksa fiat al..
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|