"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Bi kes yaa ozan ![]() Aradaki fiyat farkı ne kadar bilmiyorum da çok fazla değildir...Biraz daha sabredip veya 2 kuruş fazla kredi çekilip VW alınmalı...
__________________ Team VW |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Hangisin üretildiği ülkedeki kızlar daha güzel. ![]() ![]() Ne var kardeşim adam bişi dememiş ki, belki hangisinin servis masrafları ucuz diye soracak
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #23 |
| ZugoR |
Fiat bile 1.4t yaptı Ford da yapsaydı bi
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #24 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Aynı şeyi düşünmediysem noliyim, yazıcaktımda telefon çaldı
__________________ Team VW |
| | |
| | #25 |
| X5 3.0sd |
tofaşı, GT ile mukayese etmem şahsen..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #26 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25 Otomobil: Unfinished Sympathy |
ya kimse bravo'yu adamdan saymamıs da... kullanıp ya da cesitli test - karsılastırmalar okuyup mu boyle dediniz? benim alakam yok, ondan soruyorum, gercekten kotu mu bravo? GT de kullanmadım malesef ama dinamizm konusunda harika seyler soylemiyorlar Bravo nasıl acaba?
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 30 |
Ben gt ye bindim,canını okudum indim...Fiat'a bindim 100m sonra indim...Neden diye sorma çoooook uzun hikaye..Sende bin anlıcaksın...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #28 |
| CAN SIKINTISI Kayıt Tarihi: 26-01-2005 Yaş: 29 |
bravo yu bukadar kötüleyemessiniz hakkısızlık ediyorsunuz. önce binin kullanın bakalım sonra yorumlayım. golf gt tartışmasıs kaliteli bir araç hiç lafım yok ama bravo da onldan assağı kalmıyor. herşeyden önce golf gt 52600 ytlye satılıyor. bravo ise 42500 e bu bile tercih sebebi olur bir çok kişi için. sırf yarım saniye 0-100 ü daha iyi diye 10000 ytl fazla para vermem sahsen. burada herzaman oldugu gibi taraflı yorumlar sürekli bir aşşağılama söz konusu. siz golf e binin ben de alacak olsam bravo alırım binerim. bu karalama larınızı bırakın artık. bravo gerçekten iyi bir araç.
__________________ ![]() 34 AMT 41 |
| | |
| | #29 |
| Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008 |
Fiat napsa kötü şöhretini bi türlü silemiyo kantimce zira bu marea ve eski bravo lardan dolayı, çok arıza veren araçlardı bunlar.o yüzden biraz bekleyip görmek lazım.golf herşekilde tabiki bravodan üstün. tamam arada ciddi fiyat farkı var ama 3 yıl sonra bu araçları satmaya kalktığımızda fiyat bu sefer golf yana olacağı kesin.
|
| | |
| | #30 | |
| Meg User Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Megane Coupe 2.0 ide | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|