"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 40
| Bora vs Megane II
Konu kendini bilmez kişiler tarafından laşka edildiğinden maalesef kapatıldı. Olayları bu raddeye getirmeden bahsi geçen şahıslara gereken ikaz yahut ihraç yapılmış olsa kimse huzursuz olmayacaktır... EN DERİN MUHABBETLERİMLE ... |
| |
| | #2 |
| eglantyne Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 23
| Re: Bora vs Megane II
ya ben bişey yapmadım ne kaba konuştum nede kişisel mesaj çektim olay bana patladı yine hep bu nick im yüzünden olyo
__________________ ![]() NE POLAT NE MEMATİ ALEMİN KRALI PALA ![]() GÖZLÜKLERİ YETER |
| |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 40
| Bora vs Megane II
Kardeş yanlış anlaşılmasın. Senin için birşey söylemiş değilim ...
|
| |
| | #4 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
| Re: Bora vs Megane II
niye kapatıldıki
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| |
| | #5 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: Bora vs Megane II Alıntı:
tartışmaya teknik bilgi dışında kişisel mesajlar yazan herkesi ihraç etseydik sen de bu konuyu açamazdın. Gerekli uyalar yapıldı. Bu konuyu başlıkla ilgisiz bir amaçla açıp kapanmış bir konu hakkında kişisel yoruma devam etmen dolayısıyla sen de bir uyarı aldın. Lütfen gereksiz tartışmaları bitirme konusunda bize yardımcı olun, bitmiş tartışmaları farklı başlıklar altında devam ettirmenin tartışmayı uzatmaktan başka bir sonucu olmayacaktır. | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|