"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
Yani hocam 3.16 yı üretende bu firma yapma etme şimdi Araba kral tabi ona bişe demiyorumda...
|
| | |
| | #62 |
| Ring King:) |
Cadillac CTS-V diyorum ben.M5 te kim ola |
| | |
| | #63 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
Mercedes A üretiyor kamyon üretiyor ne olmuş???
__________________ | |
| | |
| | #64 |
| "JEEP" | tipik vanquish ornegi. sanki biz onu demeye calisiyoruz. hemen geri cekilip, Amerikan'i en iyi yapma ve digerlerini asagilamak istermisiz gibi gostermeye calisma. Ne Cadillac sifirdir M5'in yaninda ne de tersi.
__________________ It's a "Jeep" thing, you wouldn't understand... |
| | |
| | #65 |
| __________________ |
M5 olsun
__________________ |
| | |
| | #66 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Şu m5 le cadillac konusunun 7 sayfa ve 66 mesaj kadar uzaması bile kötü..Bütün siteyi kelime kelime taratın bakın bakalım kaç defa m5 demişiz,kaç defa cadillac demişiz..Yapmayın beyler lütfen yahu...Bir tarafta otomobil teknolojisine ışık tutan,devrimlere imza atmış,kendi sınıfında dolu dolu satan yollarda bol bol gözüken,dünyanın en iyi sedanı vs.vs ünvanları olan bir araç,diğer tarafta tarihin sayfalarında kaybolmamak için kapı kapı dolaşıp dilenen bir marka,araç bile değil... Parmaklarınızı yormaya bile değmez bu konu...
__________________ Kingdom of drift Mesajı son düzenleyen highway mouse : 26-11-2008 - 21:45 |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| aT_hIrsIzI™ |
cadillac demi chery okumadın umarım
__________________ |
| | |
| | #68 | |
| Ring King:) | Alıntı:
bashtabn okumadin galiba mesajlari.nese.tipik isizuziu diyecegime amerikan diyip gecicstireim haha
Mesajı son düzenleyen vanquish7610 : 26-11-2008 - 22:04 | |
| | |
| | #69 |
| Team Lada |
eaa bu tartışmalar hiç bitmez...
|
| | |
| | #70 |
| Ring King:) |
Zevk ile gercegi ayiramiyoruz bi turlu.Ama dogru ne kadar anlatamya calsissak yetmez.mantik farkli cunku .ne kadar anlatsak az...kisisel tartishmaya dönüyo maalesef..laf atmadan güzel güzel tartishsak.bkz klasik etc etc.gibi ![]() sldm ben |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|