"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
Satmıyorsa satmaz, başka şeyle ilgilidir o olay, arabada suç aramak yersiz. Ama ondan çok prestijli olduğu ortada. Yani 5.20 dizel alıp M pack çektirip F1 pilotu sananlarda var piyasada.
|
| | |
| | #52 | |
| Ring King:) | Alıntı:
520d ne alaka?esprik yaptin dime | |
| | |
| | #53 |
|
Şu olur olmadık " Ne alaka?" diye atlamalarınız marka fanatikliğinden başka bir şey değil. Kusura bakmada. Birde gülmüşsün " İplemiyorum seni havalarında ", bende yedim. Bana M departımanından, M5 in çok farklı bir araba olduğundan hedesinden hödösünden bahsetme. Araç çok benziyor heleki M pack ile. Cadillac'ta böyle bir durum yok allahtan, ortak platform olsada ona tercih edilebilir nitelikte. Daha özel bir otomobil manasında söylüyorum prestiji, ki oda onunla bağlantılı zaten. Cadillac CTS'i elde etmek Avrupa ve Türkiye gibi Amerika'ya göre geri kalmış ( Malesef böyle ) ülkelerde Bmw'ye oranla epey zordur. Belli olmaz ama, GM batma korkusuyla dizeli dayayabilir oda böyle ele ayağa düşer ama o süreye kadar daha üstün. Veya batmama olsa bile dizeli sonralarıda sunadabilirler Porsche'nin Cayenne'deki olayı gibi. |
| | |
| | #54 |
| Ring King:) |
Ya benb ne dedm simdi? benden onceki bi mesajini okurmusun.Ben iyi veya kotu diye bisi yazdimmi ?hayir.ama sen masallah prestijden girmissin 520 d den cikmissin![]() kendi kendine bisileri dusunup,snra yorumlayip ardindanda mesaj diye yaziosun. iplerim de iplememde |
| | |
| Reklam |
| | #55 |
|
"4'te 1'i kadar satarsa kendini başarılı saysın" lafı nötr bir lafmı?
|
| | |
| | #56 |
evet.<kotu bisiimi 4 te biri demek?olacak seyi soluyom ben sadece.arabanin karakterine laf mi atiom?mazda 6 az satti diye mazda yi kotuleme mi gerekir burda?hayir.bunun gibi oda anlayana... |
| | |
| | #57 |
|
Mazda 6 örneği alakasız bir örnek olmuş. Geniş kitlelere satılan ama arabada en ufak bir şey oldumu geniş kitlelerce bırakılan tipte arabalar onlar. Neyini anlayamıyormuşum merak ettim.
|
| | |
| | #58 |
| S.S.Ö.G. |
JLO sen 50-70'li yıllar arasında kalmışsın çıkamıyorsun ordan... Cadillac son 30 yıldır BMW kadar prestijli değil heleki 80'lilerin sonundan bugüne hiç değil...
__________________ |
| | |
| | #59 |
|
O o anlamda prestij değil hocam daha farklı düşünüyorum. Yani bir arabanın özel olması, "Sıyrılan" bir dizayna sahip olması bunlar iyi şeyler diye düşünüyorum. Şu anda gerçekten 50 ile 70'lerle ilgili hiç bir şey yok ortada. Yani markanın yaptıkları felan değil konuda şu anki durumunu söylüyorum. Dikey ürün bilmemnesi belkide bu güne getirdi durumu ama o olmasa ayaktada duramazlardı, o ayrı konudur. |
| | |
| | #60 |
Prestijin son noktasinida ögrenmis olduk bugun itibari ile |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|