"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| X5 3.0sd |
bi de başımıza E63 çıktı..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #32 |
| Bahadır USTAOĞLU Kayıt Tarihi: 18-07-2004 Şehir: Kocaeli/İzmit Yaş: 20 Otomobil: Yok
| |
| | |
| | #33 |
| X5 3.0sd | korkmak ne kelime tırstım resmen E55 hakkından geliyodu, E63ü hiç yormasaydınız keşke..
| | |
| | #34 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
Fiyatı dışında abartı kötü olan neyi var??? Tamam bir M5'in verdiği sportifliği veremez ama BMW'den fazlasını itiş gücünde ve motorun hacminden gelen gerçek gücü sen hissetmek istersen verecektir... ![]() Yinemi kötü diyorsun??? O zaman alma... Canın sağolsun...
__________________ | |
| | |
| | #35 |
| X5 3.0sd |
yok hayır kötü demiyorum bi mercedese kötü demem zor bi ihtimal sadece benim için M5 en iyisi, karşılaştırılamıyacak kadar daha iyi geliyo bana..
| | |
| | #36 |
| "JEEP" |
Cadillac... Fazla soze gerek yok... Bilen bilir...
__________________ It's a "Jeep" thing, you wouldn't understand... |
| | |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
Cadillac'ın M5'ten iyi olduğu neden kabullenilemiyor anlamadım açıkcası. Ring'de gelmiş geçmiş en iyi değere imza atan sedan bu, M5'i tam 13 saniye geçerek 7.59 gibi bir derece yaptı. Bu değerin 4-5 saniye aşağısında Gallardo, F430 gibi arabalar mevcut. Abd'de 60.000$'dan başlayan, düzde , pistte bu kadar başarılı araç yok. Donanım olarak CTS zaten 5 ile 3 arasında ne D ne E segment ama donanım ve kalite olarak ÇOK iyi olduğunu biliyorum 2. jenerasyon CTS'in. Demekki bazı önyargılarımızı bir tarafa alıp SAĞLIKLI düşünmemiz gerekiyormuş. Yeni E seriside geçemez bunu pistte sanmıyorum. RS6 belki otobanda. Ama oda belki. Dizayn göreceli iş ama çok farklı bir kimliği ve tarzı bulunan içlerinde sadece Cadillac. Sadece cetvelle çizilmiş gibi... |
| | |
| | #38 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
evet cadillac daha hızlı bu doğru.Ama eminimki surucuye pistte veya otobanda M5 kadar sürüş zevki veremez ve kabul edersinki artık M5 3 yaşında bir araç.Ama supersedanlar içinde en zevklisi.
__________________ http://www.modifiyem.com/forum/f179/...llikler-96113/ |
| | |
| | #39 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
Nereden biliyorsun, CTS-V'yi kullandınmı? CTS'de Corvette motoru var, 6.2 litre süperşarjlı...Bu bile insanı baştan heyecanlandırmaya yetiyorda artıyor bile. Hem Magnetic Ride'de küçümsenecek bir özellik değil, Avrupa arabalarından R8 ve F599 kullanıyorki Audi R8 sürüş dinamikliği bakımından övülen bir otomobil oldu, dediğim gibi CTS-V sağlam makine, M5 , RS6 vs. bu sefer işi zor. |
| | |
| | #40 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
evet işi zor bu doğru piste ve otobanda zorlanacaklar.6.2 litre süperşarjlı motorlu bunun etkiliyici bir gücü var. F1 tarzı bir V10 ve 6 ileri harika bişi SMG II şanzımanlı bir M5 den daha zevkli olacağını sanmıyorum. şahsen ben.
__________________ http://www.modifiyem.com/forum/f179/...llikler-96113/ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|