Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Kapalı Konu

Konu Seçenekleri
Eski 18-08-2008, 11:16   #31
Forever MB

Otomobil: 20O6 hdi
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ActiveX Mesajı Göster
C63 alır sis farı yakar gezerdim.
Ahahahaha!

+1 sancar doğru yolu öğrenmeye başladın

fbs44 Çevrimdışı  
Eski 18-08-2008, 12:47   #32
Senior Member

barisy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corolla d4d mmt
bmw ler her zaman merc lerden hızlı zaten . yıllardan beri böyle durum . anormal değil. ama şunu belirtmek isterim , merc den inip bmw ye binen çok nadir. hatta bmw ye geçip pişman olan gördüm . (genel konforundan gidişinden vs) ama bmw den merc e geçen epeyce insan var.

bunu normal , çevremde gördüğüm vatandaşlar, arkadaşlar , arkadaşların aileleri için söylüyorum. yoksa markaya bağlı , markayı seven insanı öldürsen bmw den inip merc e binmez. ben şahsen c63 amg yi alırdım.

ne yaparsanız yapın bu iki aracın da sınırlarını göremezsiniz , bizler o kadar profesyonel sürücüler değiliz. doğal olarak trafikte de c63 le gezerken yanına gelen m3 sana fark atacak diye bi hadise yok.

barisy Çevrimdışı  
Eski 18-08-2008, 12:54   #33
Karşıyaka Republic

Exclamation

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi barisy Mesajı Göster
bmw ler her zaman merc lerden hızlı zaten . yıllardan beri böyle durum . anormal değil. ama şunu belirtmek isterim , merc den inip bmw ye binen çok nadir. hatta bmw ye geçip pişman olan gördüm . (genel konforundan gidişinden vs) ama bmw den merc e geçen epeyce insan var.

bunu normal , çevremde gördüğüm vatandaşlar, arkadaşlar , arkadaşların aileleri için söylüyorum.
İnsanlar doğar,büyür,yaşlanır ve ölürler...Yani insanlar doğar akülü arabaya binerler,büyürler bmw ya binerler,yaşlanırlar mercedese binerler...Bunun tam tersi olsaydı insanlar bu sefer gençleşince merco dan inip bmw ya bineceklerdi...Biraz tekerleme gibi oldu ama anlaşılmıştır eminim...Senin bahsettiğin olayın ilerleyen yaşla baya bi ilgisi var yani...

Eski 18-08-2008, 13:00   #34
the essence of racing

Barış abi iyi güzel ikimizde limitte gitmiyoruz da.
Limitleri farklı ise, limitlerinin %75'i de farklıdır.
Bir de M3 çok daha kolay zorlanabilen bir araç. C63'ü kontrol etmek çok daha büyük profesyonellik gerektiriyor.

Benim için bir kıstas değil bu ama, viraja sahip bir yerde denk gelirsek biz standart sürücüler, M3 darmadağın eder.

Ayrıca TEM TEM deniyor sürekli de.
DCT'li M3'ün sürelerine bir bakın bakalım.. Neler geliyor o 6,3l V8'in başına

thekillingroad Çevrimdışı  
Eski 18-08-2008, 13:25   #35
Senior Member

barisy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corolla d4d mmt
şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar . bu araba sevdası bitmez.

ben ozanla istanbulda tanışma fırsatı buldum , bmw deyince adamın gözleri parlıyor. eminim oğuz sen de merc deyince parlıyorsundur.

özellikle ikinizin merc bmw atışmalarınızı büyük keyifle okurken son zamanlarda biraz daha dozaj arttı ve kırıcı bir durum ortaya çıkmaya başladı . mümkünse eskisi gibi daha soft ve okuması , yorum yazması zevkli bir hale getirelim topicleri.

barisy Çevrimdışı  
Eski 18-08-2008, 13:28   #36
MdfyM Team

t1022 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Konuyu şimdilik kapattım. Arkadaşlar ne yapacağız biz sizinle?

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları