"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
| +1 sancar doğru yolu öğrenmeye başladın |
| |
| | #32 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
bmw ler her zaman merc lerden hızlı zaten . yıllardan beri böyle durum . anormal değil. ama şunu belirtmek isterim , merc den inip bmw ye binen çok nadir. hatta bmw ye geçip pişman olan gördüm . (genel konforundan gidişinden vs) ama bmw den merc e geçen epeyce insan var. bunu normal , çevremde gördüğüm vatandaşlar, arkadaşlar , arkadaşların aileleri için söylüyorum. yoksa markaya bağlı , markayı seven insanı öldürsen bmw den inip merc e binmez. ben şahsen c63 amg yi alırdım. ne yaparsanız yapın bu iki aracın da sınırlarını göremezsiniz , bizler o kadar profesyonel sürücüler değiliz. doğal olarak trafikte de c63 le gezerken yanına gelen m3 sana fark atacak diye bi hadise yok. |
| |
| | #33 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
...Yani insanlar doğar akülü arabaya binerler,büyürler bmw ya binerler,yaşlanırlar mercedese binerler...Bunun tam tersi olsaydı insanlar bu sefer gençleşince merco dan inip bmw ya bineceklerdi... Biraz tekerleme gibi oldu ama anlaşılmıştır eminim...Senin bahsettiğin olayın ilerleyen yaşla baya bi ilgisi var yani...
__________________ Kingdom of drift | |
| |
| | #34 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Barış abi iyi güzel ikimizde limitte gitmiyoruz da. Limitleri farklı ise, limitlerinin %75'i de farklıdır. ![]() Bir de M3 çok daha kolay zorlanabilen bir araç. C63'ü kontrol etmek çok daha büyük profesyonellik gerektiriyor. Benim için bir kıstas değil bu ama, viraja sahip bir yerde denk gelirsek biz standart sürücüler, M3 darmadağın eder. ![]() Ayrıca TEM TEM deniyor sürekli de. DCT'li M3'ün sürelerine bir bakın bakalım.. Neler geliyor o 6,3l V8'in başına ![]() ![]() |
| |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar . bu araba sevdası bitmez. ben ozanla istanbulda tanışma fırsatı buldum , bmw deyince adamın gözleri parlıyor. eminim oğuz sen de merc deyince parlıyorsundur. özellikle ikinizin merc bmw atışmalarınızı büyük keyifle okurken son zamanlarda biraz daha dozaj arttı ve kırıcı bir durum ortaya çıkmaya başladı . mümkünse eskisi gibi daha soft ve okuması , yorum yazması zevkli bir hale getirelim topicleri. |
| |
| | #36 |
| MdfyM Team |
Konuyu şimdilik kapattım. Arkadaşlar ne yapacağız biz sizinle?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|