"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| nuriQocca | Alıntı:
banada Lütfen geçiLeninden..pistte 0.43545625.1 sn fark yiyeninden buLLit görünümLüde oLabiLir
__________________ | |
| |
| | #22 |
| aLaYINa GiDeR |
c serisinin o karizmatik kadir inanir durusu yeter ve birde o muhtesem sesi |
| |
| | #23 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet
| Alıntı:
Videoda racing driver filan diyor Ben mi yanlış anladım? Olabilir ama. Belki bilardocudur böyle hobisi vardır
__________________ Mesajı son düzenleyen BaMBaM : 18-08-2008 - 09:20 | |
| |
| | #24 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet
| Alıntı:
Hatta ikinci videoda pistte yarışmıyorlar bile. M3 Cabrio'nun, kullanması çok daha zevkli çok farklı filan diyorlar sadece. Ayrıca pist herşeyin toplamıdır, direksiyon denge yol tutuş sürüş zevki... Bunu hala anlayamayan insanlar var yahu Hiçkimse gidip otomobillerini pistte kullanmıyor ama hepsinin testleri pistte yapılıp puanlanıyor, bunu bi kere düşünmüyor musunuz "allahalla niye acaba" diye
__________________ Mesajı son düzenleyen BaMBaM : 18-08-2008 - 09:52 | |
| |
| | #25 |
| Burası karşılaştırmalar forumu, bir otomobil programı kıyaslama yapmış, birini seçmiş. Karşılaştırmalar seni ilgilendirmiyorsa topic i bile açma salla gitsin.
__________________ |
| |
| | #26 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ya pardon, neden pistte atılan farkları küçümseyip tamamen kişisel olan beğeniyi ön plana çıkarmak gibi mastürbasyonlarınız var? Ben de istediği kadar çirkin olsun, pistte 0,000001s daha iyi süre yapabilen aracı seçerim. Milletin tercihi sizi mi gerdi? İşimiz gücümüz taşşak yapmak, deliği buldun mu dal, başka bişey yok. sen de hikaye anlat bambam, neresi otomobil forumu? |
| |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
| ![]() ikisininde manuellerini test ederdim hangisi hoşuma giderse onu alırdım ama bazen görüyorum grı renklı yenı c kasa arkada brabus yazıyor adam on numara yaptırmiş görürsem resmini çekicem bu sefer.. varsın 1 saniye geç dönsün onemlı olan benım zevklerımı hangısı daha cok karsılıyor ona gore karar verirdim. |
| |
| | #28 |
|
hah , süper işte herkesin kendi zevki tercihi vardır da. ne diye, sağlamından süre yiyen arabalar hep 0'lı sürelerle geride kalmışta aman hiç önemli değilmişte tipi on basarmış muhabbeti dönüyor? C'nin içi de berbat kardeşim Mercedes demeye bin şahit lazım? Ne olacak şimdi? Güzel falan da değil ayrıca bana göre? |
| |
| | #29 |
| Senior Member |
c63 ün daha konforlu olduğunu bilmek için içine otutup binmek biraz gezinti yapmak gerekli.. e92 m3 bildiğimiz çoğu konforlu araçtan çok daha fazla konforlu sarsıntısız rahat çokta gündelik.. hangisi daha konforlu bilemem ama m3 ün konforu fazlasıya yeterli fazlasına gerek yok zaten.. |
| |
| | #30 |
|
M3 daha konforlu işte, işin en ters yanı bu. C63 çok sert yapılmasına rağmen kontrol edilemiyor, sorun burada. Önde devasa bir motor, arkada neden bilmem salak bir diferansiyel.. Araç ucuz da değil.. Mercedes motorun parasını çıkartmaya çalışıp geri kalan herşeyden çalmış anlaşılan. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|