"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2005 | Bmw E90 hangi direksiyon daha şık?
E90 kasa sedan araç için hangi direksiyon sizce daha şık... İlk 2 resim Hartge nin modeli... Diğer resimler BMW nin kendi ürünü... Kısmi alkantra deri kullanılmış, süet gibi... Üzerinde led ile aracın hızı, ıvırı zıvırı gibi bilgileri yazıyor... Led lerin rengi aracın gosterge renginde (Amber).... Fiyatları 1500 YTL nin üzerinde... Hartge biraz daha pahalı... İkisi arasında hangisi güzel, yorumlarınızı yaparsanız sevinirim... Lütfen direksiyona bu para verilmez gibi yorumlar yapmayın... Hartge daha etli ve alt kısmının düz olması aklımı çeliyor... Hartge nin ikinci resimdeki gibi carbonlusu olmayacak... BMW ninkinin ise tabi ki ledleri ve gece görüntüsü beni tahrik ediyor... Alkantra deri bir süre sonra kulanımdan dolayı tiftik tiftik olabilir mi? Bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim... 2 direksiyonda yalnızca spor direksiyona uygulanabiliniyor...Yani ortadaki airbag ve fonk. tuş takımı orjinal direksiyondakini aktarıyosunuz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29 |
Hartge güzel, üzerinde bilgi ekranı olanları hiç beğenmedim...
__________________ !!!RRRaceCCCar!!! |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2005 |
2.direksiyon alındığında bu şekilde hatta ortadaki "trim" kısmı da olmadan geliyor... O kısmı da isterseniz alcantra derili veya eski direksiyonunuzdaki trim i aktarabiliyorsunuz... |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
Hartge'ın 2. modeli bu seçenekler arasında en şıkı bence. Üstünde bilgi ekranı olanlar gereksiz ötesi gereksiz olmuş..
|
| | |
| | #5 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
ledli olan değişik ve hoş ama ilerde bayabilir harrtge carbon |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
ben bilgi ekranlı olanında alırdım mutlaka.. hartge nin kullanımı kesin güzeldir lakin çok sıradan.. o kadar para veriyor isen bi esprisi olsun bence.. |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: Ankara Yaş: 26 Otomobil: Applause |
bencede bilgi ekranı olan.çok marjinal
__________________ ![]() my system |
| | |
| | #9 |
| Name : Erhan |
Açıkçası seçeceğin direksiyon arabanla çok bağlantılı. Yani standart bir E90'nın varsa Hartge carbon bence gereksiz olur görünüm açısından. Ben led'li direksiyonu beğendim. Tercihim bu yönder olur.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-07-2005 |
Hartge de carbonlusu düşünülmüyor, yalnızca model in farklı açıdan resmi olsun diye konuldu... Düşünülen ilk resimdekinin aynısı... |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|