"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| BMW E39 - Volvo S60
Herkes bir konu açıyor,bende açayım dedim ![]() Birde sizlerin fikrini alayım...Bundan 3 ay öncesine kadar TDCi Mondeo vardı, ondan öncede kısa bir periyod için E39'um vardı..170'liklerden.. Şimdi tekrar araba bakıyorum..Modifiye ile işim pek olmaz..Onun dışında rahatlık ve donanım 1 numaralı tercih sebebimdir.. Seçenekler arasında 01 model E39'larla,02 model civarı S60'lar var.. E39'u kullandığım için belkide farklılık arıyorum ![]() S60 biraz cezbediyor insanı ama ne bileyim parça vs. standart Volvo muhabbeti.. Gerçi SVT5 abimiz yardımcı olmuştu S60 konusunda.. Neyse,kısacası biraz fikir alalım ![]() Teşekkürler.. |
| | |
| | #2 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: BMW E39 - Volvo S60
s60 e39 dan daha alt sınıf bir arac o yuzden bazı bekledigin seyleri bulamayabilirsin. o yuzden s80 gibi modellere bakmak daha uygun bmw 5 serisine karsılık olarak.
|
| | |
| | #3 |
| Re: BMW E39 - Volvo S60 Onuda düşündüm ama fazlasıyla büyük ve tipi hiç hoşuma gitmiyor..Özellikle arkası..
|
| | |
| | #4 |
| No More Diesel | Re: BMW E39 - Volvo S60
e 39 aklima gelen harbi BMW lerden.... e39 derim... |
| | |
| | #5 |
| MERCEDES-BENZ Kayıt Tarihi: 09-09-2005 Yaş: 23
volvo s60 daha sportif bir görüntüsü var ve daha güzel görünüyor bana göre e39 dan özellikle s60 larda B sütununa yerleştirilmiş olan klima kanalları cok hoş bir ayrıntı orta konsolu göstergeleri daha güzel dış görünüş olarakta cok cekiçi bir araba ben s60 alırdım
__________________ |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Fazla değişmek iyi değildir demiş bir bilen ![]() Ben E39 yerine o sınıfta tercih edebileceğim bir araba bilmiyorum açıkçası. Daha lüx az spor isteyen birisi E diyebilir o kadar. |
| | |
| | #7 |
| Re: BMW E39 - Volvo S60 Değişim iyidir ![]() Seni ATi'ci yapıcam daha,bekle... |
| | |
| | #8 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
e39 zaten kullanmışsın, bence s60 ile test surusu yap, kirala 1 gunlugune... hangisini istiyorsan onu al... bana sorarsan e39 tabiki... ayrıca ekonomi açısından bakarsak 150 hp likler cok daha ucuza gidiyor hemde 1 alt vergi diliminde ama içine sinecek temizlikte araç bulmak için ugrasman gerekiyor benim bulduklarim hep 2000-2001 modeldi 97-98 ler hep kotu cıkıyordu artık dayanamayıp 2001 fala nalıcaktımki buldum şu anki 99 model aracımı + 20 hp fark + 2 yaş fark var... ama en az 10 milyarda farkediyor fiyatı |
| | |
| | #9 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ben zaten ATI kullanıyorum, bir de sevmem mi gerekiyor? ![]() Değişim iyidir.. Ben x1950p alayım, sen de 2,0L'lik 5.20i al ![]() En güzelini söylemiş bmwmaniac. Bul bir tane S60 kullan bir süre.. Mümkünse en az 4-5 saat. Sonra yaklaşık 1 hafta sonra falan "başka" bir S60 kullanmaya çalış mümkünse ki bu biraz zor olur ama.. Daha sonra hangi aracı daha çok özlediğini düşün |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
Ben naçizane tecrübemden ve görüşlerimden şöyle anlatmaya çalışayım. Bence Volvo S60 kendi sınıfı için oldukça güzel bir araba. Dizaynı güzel, motorları başarılı ve performanslı, malzemesi kaliteli, uzun ömürlü, güvenlik ve emniyet özellikleri belki en iyilerden. Esasen rakibi BMW' nin 3 serisi, Audi' nin A4 serisi ve de Mercedes' in C serisidir. Benim gözümde de Mercedes - BMW - Audi üçlüsünün hemen ardından takipçisi olan başarılı ve kaliteli bir arabadır. Ancak BMW 'nin 5 serisinin rakibi değildir bunu hemen belirteyim. Sürüş özellikleri itibarıyla BMW 'nin gerisindedir. 5 serisinin de gerisindedir, 3 serisinin de gerisindedir. Yiğidin hakkı yiğide. BMW daha bir " Drivers' Car ". Hem 3 serisinde, hem de 5 serisinde sürüş keyfi S60 'tan fazla. Tartışmasız. BMW bu işi biliyor. ( Bence Mercedes'ten ve Audi 'den de daha iyi biliyor.) Yol tutuş, direksiyona aldığın tepki, önden çekiş yerine arkadan itiş, BMW'nin Volvo'ya karşı avantajları. Volvo S60 'ın BMW 3 serisine karşı avantajı ise sağlamlık, konfor(gerçekten çok daha konforlu - özellikle koltukları) ve iç hacim. Biraz da fiyat. Motor performansları anlamında seçeneklerini bilmediğim için birşey diyemiyorum. Ama BMW 'nin 5 serisi, konfor anlamında Volvo'yla kapışır, iç hacim konusunda üstünlük sağlar. Ön koltuklarda Volvo'yla berabere kalır. Arka koltuklarda Volvo'yu döver. Güvenlikte, sağlamlıkta yine Volvo ile kapışır, gerçi bu kapışmayı alamayabilir, ama yakın gider. Burda motor seçenekleri önemli. Eğer 150 veya 170 hp gücünde bir 520i ile Volvo S60 2.0T modelini kıyaslarsan, arada kayda değer bir fark olmayabilir. Ama aynı fiyata Volvo' nun 2.3 T5 modelini alman söz konusu olursa, performans açısından o bunlardan ayrı bir dünya. BMW 'nin 530i 'si bile gerisinde kalır. ancak 540i seni geçebilir. o da zar zor. Bana 2001 model, az kilometrede, tertemiz ve full bir 520i verseler, hatta 525i verseler, ben arabamı vermem. 530i verirlerse de oturur takas etmeyi düşünürüm öyle söyleyeyim. Muhtemelen razı olurum ama içim de çok rahat olmaz inan. Çünkü ben performansa çok önem veriyorum öncelikle. Ama sen performansa ve modifiyeye önem vermiyorsan, bu yukardaki paragrafı direkt boşver. Çünkü diğer özellikleriyle genel olarak BMW 5, Volvo S60 'dan tartışmasız üstündür. 2x2=4. hiç fazla kafa yormaya gerek yok. BMW kararını ancak ne etkilesin bence biliyor musun, bu her iki arabadan da bakmaya devam et piyasada, ikisinden biri bakarsın çok çok temiz ve iyi fiyata düşer. o zaman oturur tekrar düşünürsün.
__________________ RICA Tuning Mesajı son düzenleyen SVT5 : 08-02-2007 - 12:00 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|