"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Bmw 530d,audİ A6 3.0 Quattro Tdi
arkadaşlar önceden şehir içinde bindiğim ancak hantal dediğim amcamın Bmw 530d si ile dün Eskişehir çevre yolunda gidiyorduk.Gezmek için değil bir adam alacaktık.Amcam basmaya başladı çok feci gidiyormuş sesi filan süper.İşte 200 e 2-3 km kaldı yol bitti.Önümüze gelene selektör yapıyorduk hepsi kenara kaçılıyordu fakat dönüşte yine Şehir içinde yeşil yandı 140-150 civarında hıza geldik biraz kalabalıktı trafikte önümüze bir Toyota Corolla geldi biraz geç kaçıldı o ara köpeğin birine çarptık 60-70e düşmüştü hızımız Bizim Bmw nin ön tamponun sağ tarafı kenarı az birşey oynadı neredeyse hiçbir şey yoktu.Ama 160 ın altına düşmedik o ne ya böyle feci birşey ilk defa 3.0d bir arabaya bindiğim için hem çok hızlı geldi hemde Rahat bir araba.Biz amcamla ortağız babama dedim bizde alalım bir 530d. O da dedi olmaz onlar arkadan çeker karda buzda gitmez Audi A6 3.0 Quattro TDI alacağım dedi ama onlarda Bmw ye göre biraz pahalı.Bizim Passat a 43.000 YTL vermişler babam vermemiş.Passatımız satılık.3.0 yada üstü cc de dizel bir araç almak istiyoruz hangisini önerirsiniz? |
| | |
| | #2 |
| Soldier Member | Re: Bmw 530d,audİ A6 3.0 Quattro Tdi
Vay maşşallah senin yaş 72 yazıyo kardeş baban hala nasıl yaşıyo ![]() ![]() ![]() ![]() Bence baban iyi düşünüyo bende A6 diyorum
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Bmw 530d,audİ A6 3.0 Quattro Tdi
yok kardeş yaş 72 değil salladım onu.Zaten AUDİ A6 QUATTRO 3.0 TDI almış babam yarın sabah alacak
|
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Bmw 530d,audİ A6 3.0 Quattro Tdi
Hayırlısı olsun.. AUDI çok muthiş ozellikle quattro olması avantaj tabi ama 530xi geliyo rakibi ![]() Arada arkadan itişli araba, önden çekişliye göre karda daha iyi gider..
__________________ Team VW Mesajı son düzenleyen blackjack : 24-05-2005 - 00:59 |
| | |
| | #5 |
| GERMANCARS | Re: Bmw 530d,audİ A6 3.0 Quattro Tdi
ilk defa duydum arkadan çekişin karda 4 çekerden ii gittiğini, niye ki?
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
| | #6 |
| bg | Re: Bmw 530d,audİ A6 3.0 Quattro Tdi
iyi etmi$..hangi renkte almi$? Emrah: tabii 4ceker daha iyi, ayni anda arabanin gucu 4 noktadan yola aktariliyor, 2'ye nazaren, bukadar basit. |
| | |
| | #7 |
berk, sen blackjack in ve benim yazdıım mesajı dikkatlice okusana bi ![]() biz 6 sene landrover kullandık, gerek dereye girdim, gerek dağa çıktım, karda da çok kullandım... bence de 4 çeker daha ii gidiyor, ama blackjack arkadan itişli daha ii gider yazmış
| | |
| | #8 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
takarsın kış lastiği önden olmuş arkadan olmuş farketmez o da kesmedi çivili lastiği tak keyfine bak!
|
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
4 çekere göre daha iyi demek istemedim... Önden çekişli arabaya göre demek istedim...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 |
haaa ok...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|