"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: BMW 530 d VS MERCEDES E270 CDI
mercedes E serisinin üstünün komple cam olması yeter. ama bmw 530d nin de 17 güzel bir jantlısı var çok güzl duruyor. sonuç:mercedes.hem sportif hem lüks... |
| | |
| | #22 |
| Aktif Üye | Re: BMW 530 d VS MERCEDES E270 CDI
Oyum mercedes'e yeni e kasalar çok hoşuma gidiyor.
__________________ Bu sensiz gecelerde uykular haram bana, Bakamam aynalara aynalar düşman bana, Ağlamışım gülmüşüm dertten derde düşmüşüm, Sensizim sürgünlerde ne acılar görmüşüm. |
| | |
| | #23 | |
| S.S.Ö.G. | Re: BMW 530 d VS MERCEDES E270 CDI Alıntı:
![]() BMW'nin fren'leri ile Mercedes'in frenleri arasındaki fark BMW soğuk/sıcak: 36,8/38,2 m Mercedes soğuk/sıcak: 36,0/36,9 m nasıl BMW'nin frenleri daha iyi olabiliyorki?????
__________________ | |
| | |
| | #24 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: BMW 530 d VS MERCEDES E270 CDI Alıntı:
![]() ActiveSteering varmis..Guzeldir elbet, ama ben sana mercedes'te neler oldugu yazmaya kalkarsam yer kalmaz ![]() Gorunus acisindan bisey diyemem..Zevkler ve renkler tartisilmaz.. Benim icin mercedes senin icin bmw.. Konfor olayinda da kisiden kisiye degisir. Cok konfor istemeyen biri icin yeterli bir arac olabilir bmw, ama gercekten konfor isteyen alici icin mercedes 1. secenektir.. Guvenlik olayina girmemissin ama benimde girmeme gerek yok heralde ![]() Son olarakta ben bmw'ler servise gidiyor derken dizel bmw'leri kastetmistim.. Mercedes'e oranla cok daha fazla sorun cikariyolar..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-04-2004
beyler senelrdir burada otomobil tartışırız sizinle, siz hala 20 sene önce babalarımızın mercedes konforludur-bmw seridir mantığınla yaklaşıyorsunuz. tabular yıkılıyor açın gözünüzü artık. yol tutuşta bile slk ilk defa z4 ün önüne geçmiş (daha önce hangi mercedes bmwden daha iyi yol tutuyordu) compact ile sportcoupenin testinde bmw konfor ve yol tutuş olarakta mercedesin çok önündeydi. |
| | |
| | #26 |
| renaultsport | Re: BMW 530 d VS MERCEDES E270 CDI
merco nun yeni e serisi hoşuma gitmio hiç... bmw 5 serisi de çok hoşuma gidiyor..dizelleri arasında da o yüzden bmw diorum... |
| | |
| | #27 |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
kesinlikle bmw diyorum. e60 ın vahşiliği yeter.
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea |
| | |
| | #28 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: BMW 530 d VS MERCEDES E270 CDI Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| | |
| | #29 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
1. CL65AMG: Verdiğin verileri nerden buldun? BMW 5.30 un fren verisi o değil adım gibi biliyorum, Merc aklımda değil. Ama genel geçer %99 doğrudur dedim.. BMW ler daha erkek durur.. 3Serisinden X5 e kadar hep daha iyi durur.. Çıkış süreleri arasında aşırı bir fark yok.. A serisi de E36Compacttan sonra çıktı Daha mı üstün, hayır... 2. Warsteiner: Güvenlik konusunda ne eksiği var E60 ın? PreSafe varsa EKlass ta oker, ama yoksa neye dayanarak daha güvenli denilioyrki.. Bırakın 70lerden kalma tabuları.. O zamanlar Merc sadece tank, BMW sadece roket üretiyordu.. İşler çok değişti.. Biraz araştırma yaparsan, Eski E39 un öneki kasa EKlasstan, E60ında şimdiki EKlass tan daha iyi yol tuttuğunu öğrenebilirsin.. Hiç zor değil.. Birkaç istisna dışında Bütün BMW ler bütün Merc'lerden iyi yol tutar 3.20 C200den Compact A Klasstan 5.20 E200den (eski yeni hiç farketmez) M3 C32 den X5 ML den.... M5 i buraya yazmayayım isterseniz.. Dünya üzerinde "insanımsı" arabalardan kaç tanesi M5 ten iyi yol tutar? 3.. 4? Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 15-05-2004 - 20:07 |
| | |
| | #30 |
Presafe E-Klasse'de artik kullanilmaya basladi diye biliyorum.. Active Body Control'u olan bir Mercedes'le BMW karsilastirilmasi cok gereksiz. Nasil calistigini gostermemi istersende bir link vereyim ordan bak.. Ayrica A serisini neden bmw'lerle karsilastirdigini anlamadim. A-klasse'nin bmw'de karsiligi yok Ve o arabanin yol tutus problemi oldugunu tum dunya biliyor. Ama sadece A-klasse butun mercedesleri baglamaz.M5'e de lafim yok
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|