"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 | |
| Senior Member | Alıntı:
ben geçerim diyorum hdi 307 yi kısaca
| |
| | |
| | #52 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #53 | |
ben roll yapmadım çok sık silivri-istanbul yaparım a4 ile hiç bir arabaya yanaşmam 1.6 eşek gibi bildiğiniz gitmiyo onda çok sleep moddayım hep.. denemelerim 206 quikle idi öyle gittiğim zaman bırakmam 15-20 dakka uğraşırım uğraşan olursa bi kere geçip ahaaa geçtim demem çünkü dediğin vakalar banada olur gafil avlanabiliriz devir tutmaz ölü devirdeyim hızlanamam falan filan bahsini ettiğim geçebildim diyebildiğim olaylar en aşağı 10-20 dakka boyunca uğraşıp didindiğim olaylardır yolu bilen bilir dümdüz bomboş yol değildir sık sık yavaşlayıp aynı zamanda yolu boş bulup kaptırıp gidebileceğiniz bi yoldur işte orda neyin ne olduğu çıkar tırmanşı inişi hızlanışı falan hepsi mevcut arabanın ne olduğunu çok rahat anlarım.. | |
| | |
| | #54 | |
.biz kalkış yaparken nasıl çekeceğim videoyu onu düşünmeye başladım ben.araca 2.kişiyi almayı düşünmüyorum | |
| | |
| Reklam |
| | #55 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #56 | |
| Per'4'mance | Alıntı:
Ama bana Serkanın 3.16i ile Passat 2.0 TDI.ı bi kenara bırakıp 1.8 TFSI 120 hp. A4'ü geçmesi bile düşündürdü... Rodajda mı acaba A4?
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... | |
| | |
| | #57 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
abicim senin araban 1.8lt 140hp. 25hp'yi ekstra torku beğenemiyormusun ya Passat 2.0tdi ile beraber gidersiniz işte, yanına yaklaştırmazsın hani olacak olan budur en fazla. kalkış yapsanız geçebilirsin de. sen 316i ile düz yolda v-max'e kadar denesen yine geçersin, çıkış biçiminiz farklı olacak çünkü.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #58 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: W203 C180 - Anadol A1
|
E90 316i kullandım bu gün, beklediğimden iyi gidiyo ama passat TDI karşısında bence pek şansı yok. A4 1.8T nasıl onu hiç bilmiyorum. tahminim A4 karşısında da pek şansı olmaz. ps: bu konu yüzünden merak edip kullandım bmw'yi
__________________ |
| | |
| | #59 | |
| Per'4'mance | Alıntı:
kalkışta hiç sanmıyorum geçebileceğimi hiç denemedim zorlamadım, daha rodaj dışında 1. viteste 5000 rpm.i bile geçmedim hatta ama V-max.larımız zaten yakın ama acaba çıkış sürelerimiz nasıl passat 2.0 TDI 140 hp ile ?ama asıl merak ettiğim dediğim gibi passat 2.0 tdi.ı bi kenara bırak a4 1.8 TFSI 120 hp.i geçmesi oldu...
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... | |
| | |
| | #60 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
a4 ün üst devirler ölü bence. adam üst devirlerde zorlamışsa pek yürütememiş olabilir.
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|