"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
standart bi e90 316i kullandım 2-3 gün en boşuydu nerdeyse araba özellik olarak bildiğin kanı arabası at arabası bile yanından 4 nala koşup gider o derece kötüydü o yüzden a4üde passatıda geçmesi bence imkansız adamlar dip gaz gitmiyodur kesin ben 316i yi kullanırken cidden utandım yanımdan vızır vızır geçip gidiyodu millet |
| | |
| | #42 | ||
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
Alıntı:
passatla durum dedıgım gıbı oldu ınanmayanlar getırsın denerım ![]() eger buarabada bendekı dıer araclar gıbı bıraz sanslı cıktıysa yuh dıycem artık ![]()
__________________ | ||
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
inanmamak değil estağfurullah. hani BMW'nin ürettiği binlerce olan E90 316i böyle giden bir araç değil onu diyorum yavaş bir araba, 1.6 orta sınıflar içinde hiç fena değil ama ağır gitmeyen bir araba neticede. sen E90 gitmiyor diyenler utansın benim araba bir garip, E46'ya boy boy açıyor diyorsun. böyle kendi aracına yönelik kişiselleştiriyorsan bişey diyemem tabi, olabilir mümkün. daha geçen test sürüşü yaptım 2.0tdi Passat ile, 316i'de zamanında kullandıydım. hani o nere bu nere tork etkisi ile falan alakası yok, göstergeye bakınca 316iye göre uçak gibi 2.0tdi Passat.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #44 |
| Senior Member |
2.0 tdi da öyle ahım şahım gitmiyo hem b8 a4te hemde passatta denedim o motoru test sürüşlerine katıldım biraz oda tadsız passat ın yolda bana çok denk gelmişliğide var bendeki quikle defalarca denk geldi ordanda biliyorum..
Mesajı son düzenleyen 206Quiksilver : 29-08-2008 - 14:46 |
| | |
| | #45 |
| Team Lada |
en güzeli trafiğe kapalı alanda denemek kimseye endişe vermeden o zaman hangisi daha iyi anlaşılır. bazen bende denk geliyom lada ile safrane mercedes vs çok harcamışımdır ama bu onların gitmediğinin göstergesi değil araçlara yüklenmediğinin işaretidir.. siz bi deneyin biz de görelim |
| | |
| | #46 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
senın bındıgın 316 nn rodajı bıtmemıs olabılır ıyı acılmamıstır vs etkenler sayabılırz tabı ![]() katılıyorum, ztn 1 boy gibi arkasında gıderdım.. gecmek fılan orası çok zor... zannedıldıgı gıbı gıden bı arac deıl...
__________________ | |
| | |
| | #47 |
| Senior Member |
bu bmw vvti corollayla denendiğinde nolacak merak ediyorum.307 videosundan belli ne kadar gittiği.megane 2 115 tdci focusu geçebildiğine göre 307 yi de geçecektir dolayısıyla bmwyle başeder gibi.keşke deneme imkanımız olsaydı |
| | |
| | #48 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #49 | |
| Senior Member | Alıntı:
passatla olan denemelerimde passatı az bi farkla yani belki burun farkıyla geçiyodum yani burdan bi sonuç çıkarsa passat 316 yı hayli geçer gibime geliyo.. | |
| | |
| | #50 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
yahu 320i normal E90'ın gidişi ortada, 150hp nasılsa onun gibi gidiyor işte. 316i'den de çok az daha ağır sadece. şimdi kalkıp roll yapıyorsunuz iyi güzelde, araçları denerken biri o araca göre hangi devir aralığında, diğeri hangi verimli devir aralığında belli değil. roll keyifli bir olay, ama sonuçlar net değil. normal kalkıştan, düzgünce her aracı kaldırıp maksimum hıza kadar deneyin. ben Passat 2.0tdi'in kalkışını biliyorum, çipli 320d ile adam yanımızda, bizden önce kalktı biraz, 0.5sn gibi bişey, adamı ta 90da mı 100de mi ne yakalayıp geçtik. bildiğin ok gibi kalktı. 316i ile A4 ile falan başedemezsin Passatla.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|