"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
| iyigeceler herkese ![]() |
| | |
| | #72 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Topal o topal.. yaşlılıktan direksiyonu titriyor rot ayarı tutmuyor |
| | |
| Reklam |
| | #73 |
| Senior Member | |
| | |
| | #74 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
Boxter veya cayman ne farkeder, biri diğerinden 300hp daha mı güçlü nedir. Cayman boxter'in üstü kapalısı, Boxter cayman'ın üstü kesilmişi değil. Z4 yaşlandı dedik ya, pervane fetişleri çullanır şimdi tepemize iyi mi
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #75 |
|
E değil işte, aralarında dağlar kadar fark var, Boxster'ı da ağlattı yani ne? Ben Cayman'la ilgili bir şey demedim ki.. kıvrak ben ne anlatıyorum sen nereye çekiyosun ![]() sen de fetiştin eskiden dönek yaşlanmışmış.. sanki hyundai coupe |
| | |
| | #76 |
| SARMAN |
amaç resim koymaksa buyrun ![]()
__________________ |
| | |
| | #77 |
| Miyendis |
Geçen Nat. Geo'da Z4'lerin belgeseli vardı. Aklıma Ozan geldi. |
| | |
| | #78 | |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Alıntı:
![]() Z4M demiyormusun Boxter'ı ağlatan. ağlatmak ne demek nereye ağlatmış, daha vahşi, daha agresif olan bu. hayır ağlatma mevzuna nerden vardın bir deyiver, tonla zaman dökerim buraya görürsün kim kimi ağlatmış. bi de bu sorun değil ki öbür alet Cayman veya boxter yahu olsun o kadar. TTS'den bile hızlılar ki sen düşün artık hehe
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| Reklam |
| | #79 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
Porsche Cayman S ilk tercihin olsun bence ama hız limilatörü iptal ettirebiliyorsan TT-S yada beklersen TT-RS tavsiye ederim.
__________________ Mesajı son düzenleyen bilalMW : 06-09-2008 - 01:04 |
| | |
| | #80 |
|
hee herkes aradı izle diye de.. bizim evde.. .. plazmanın üstünde anten var abi o derece açız izleyemedim ![]() pist süresi girsin gözüne emi.. dönek leyla her pistte cayır cayır önde olmamakla birlikte, bir roadster'ın yaptığı tek şey, tek özelliği iyi tutunması mı? hırto ya hauhuas ![]() anam anam tts'den bile hızlılarsa veyrona bile çakar bunlar hemi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|