"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 | |
| Senior Member | Alıntı:
paran varsa cayman s alırsın yoksa benzeri ürünü olan tts alırsın.. vag bile böyle belirliyo zaten ![]() biz niye kasalım | |
| | |
| | #62 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
işte cayman s pahalıymış falan geçiniz o işleri.. boxster s'i ağlattı Z4M.. Onda bile ki cayman boxster dan çok üstün, bu kadar para muhabbeti yapılmaz. Porsche bu, cayenne değil, porsche. |
| | |
| | #63 |
| Senior Member |
bende geçen yazılarımda söyledim zaten biri anya biri konya karşılatırılmaz bile dedim.. en olmadık fiyatına bakın dedim yahu nasıl bir olsunlar.. bakmasanda fiyatına isme bak salla fiyatı.. porsche sahibi olacakasın.. |
| | |
| | #64 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
![]() ![]() hemen konusunu acalım
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi | |
| | |
| | #65 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #66 |
| Senior Member | orasına karışmam ![]() ama cayman s ede 130-140k€ da verilmez ama yahu.... |
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2007
|
İyide arkadaşlar TT-S kafada 3-5 donanım eklediğinde 85-90 bin euro küsüratlara cıkıyor o fiyatlara ancak 335 var,335 cok hosuma giden araç ama biraz almısken farklı olmasını istiyorum piyasada acayip cogaldı 320 ler 335 in kasa olarak bunlardan farklı değil ,a5 de 3,2 fsı var oda motor bakımından cok tatminkar olucagını zannetmiyorum,s5 e gelince onu alana kadarda m3 var ))boxer s ile cayman s arasında seçim yapsanız hangisini secerdiniz ? iki araçın motorları sanırım aynı 10-20 bin euro fyat farkı olmalı bu fiyat farkına sizce deyermi ? yada ozan z4m demişte onun fyatları nasıl z4 kasa ne zaman değiştirecek ? Mesajı son düzenleyen malikguzel : 05-09-2008 - 23:01 |
| | |
| | #68 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
ozan uydurma popodan. ne zaman ağlatmış Z4M Cayman S'i allahaşkına, TTS'den yemiş zopayı Cayman'ı ağlatacak ![]() birde GT-R zaten uç nokta GT2 dışında kalan 911'leri sildi ki, neyin muhabbeti bu. tamam bende öyle ödediğin rakam odaklı spor otomobilden bashetmeyi sevmem ki boşuna Cayman demiyoruz TTS'e kıyasla. Cayman alamıyorsan ve Cayman kullandıysan Golf şasili TTS çok üzgünüm ama en sportif araç bu sınıfta. Z4 iyi de yaşlandı artık iyice, kesiliyor elden ayaktan.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #69 |
|
bi daha oku leyla
|
| | |
| | #70 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2007
|
beyler sakin yahu